Uw Droomhuis bouwen in Marknesse? Gaaf!

Laten we samen uw huis bouwen in Marknesse

Marknesse, het op een na grootste dorp dat volop in ontwikkeling is op gebied van het vestigen van nieuwe en succesvolle bestaande ondernemers maar ook een dorp met veel voorzieningen voor de wekelijkse boodschappen, apotheek, kerken en de 3 basisscholen. Het enige polderdorp met een sluis voor de recreatievaart, en ter verfraaiing meerdere kunstwerken als ode aan de pioniers en de fietsende jeugd in de kern van het dorp. Ook is er een breed verenigingsleven actief met vele vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid in het dorp. Net buiten Marknesse bevindt zich een groot recreatiegebied genaamd Netl met daarop aansluitend in het Voorsterbos een prachtige camping. Op nog geen 4 km afstand van Marknesse is het Waterloopbos waarin de jeugd naar hartenlust kan spelen én volwassenen en geïnteresseerden in waterloopkeringen hun hart kunnen ophalen.


Aan de zuidkant van Marknesse wordt uitgebreid met nieuwe woningbouwkavels. De uitgifte van kavels gaat in 2 fases. De eerste uitbreidingsfase van Marknesse bestaat uit 22 kavels voor twee-onder-één-kapwoningen en 18 kavels voor vrijstaande woningen

GL4 - Kunststof topgevels

Kiest u voor de uitvoering ‘kunststof topgevels’, dan bepaalt u de kleur van zowel de gevelsteen als de kunststof top helemaal zelf. Zowel de topgevels als de topgevelkozijnen worden uitgevoerd in kunststof. Het is ook mogelijk om de topgevels te voorzien van wit of onbehandeld Red Cedar. De topgevelkozijnen worden dan uitgevoerd in hardhout.

2 onder 1 kap - Modern & Stijlvol

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers.

Over Groothuisbouw

Wij bouwen huizen in heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd. Gaat u een eigen huis bouwen met Groothuisbouw, dan bent u verzekerd van een perfecte timing en gestroomlijnd bouwproces.

Betalen bij oplevering

Betalen bij oplevering

Het is bijna niet te geloven, maar u hoeft de woning pas bij oplevering te betalen.

Lees verder
Modelwoningen

Modelwoningen

Bekijk de kwaliteit van onze zes modelwoningen en doe wooninspiratie op.

Lees verder
Contractueel vastgelegde opleverdatum

Contractueel vastgelegde opleverdatum

Wij kunnen de opleverdatum van uw woning 'zwart-op-wit' garanderen.

Lees verder
Traditioneel gebouwd

Traditioneel gebouwd

Wij bouwen op traditionele wijze met de voordelen van prefab. 

Lees verder
Een vaste prijs

Een vaste prijs

Wij werken met vaste contractprijzen.

Lees verder
Tien jaar garantie

Tien jaar garantie

Na oplevering staan wij nog 10 jaar met plezier voor u klaar.

Lees verder