Uw Droomhuis bouwen in Ijhorst? Gaaf!

Laten we samen uw huis bouwen in Ijhorst

Aan de Poeleweg in IJhorst komen 36 nieuwe woningen. De nieuwe woonwijk sluit aan op de bestaande woningbouw van de Ywehof en ligt aan de noordoostzijde van de Poeleweg. De woonwijk wordt in twee fases ontwikkeld. Op onderstaande afbeelding zijn de woningen in de eerste fase met rood aangegeven. De woningen in de tweede fase zijn met groen aangegeven.

In de tweede fase zijn nog enkele bouwkavels beschikbaar. Bekijk het actuele overzicht op de website van gemeente Staphorst.

GL2 - Gemetselde topgevels

Kiest u ervoor om de GL2 uit te laten voeren met ‘gemetselde topgevels’ dan kan de topgevel naar wens volledig worden gemetseld, of gedeeltelijk worden uitgevoerd in kunststof of red ceder.

GL7 - Notarisstijl

Gebouwd met schildkap, Amsterdamse kozijnen en sierlijsten is deze woning een charmante verschijning. In combinatie met de royale woonkamer en mogelijkheid voor een werk- of slaapkamer op de begane grond is de GL7 voor veel mensen een heerlijk huis om in te wonen.

GL4 - Gemetselde topgevels

Kiest u ervoor om de GL6 uit te laten voeren met ‘gemetselde topgevels’ dan kan de topgevel naar wens volledig worden gemetseld, of gedeeltelijk worden uitgevoerd in kunststof of red ceder.

Over Groothuisbouw

Wij bouwen huizen in heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd. Gaat u een eigen huis bouwen met Groothuisbouw, dan bent u verzekerd van een perfecte timing en gestroomlijnd bouwproces.

Betalen bij oplevering

Betalen bij oplevering

Het is bijna niet te geloven, maar u hoeft de woning pas bij oplevering te betalen.

Lees verder
Modelwoningen

Modelwoningen

Bekijk de kwaliteit van onze zes modelwoningen en doe wooninspiratie op.

Lees verder
Contractueel vastgelegde opleverdatum

Contractueel vastgelegde opleverdatum

Wij kunnen de opleverdatum van uw woning 'zwart-op-wit' garanderen.

Lees verder
Traditioneel gebouwd

Traditioneel gebouwd

Wij bouwen op traditionele wijze met de voordelen van prefab. 

Lees verder
Een vaste prijs

Een vaste prijs

Wij werken met vaste contractprijzen.

Lees verder
Tien jaar garantie

Tien jaar garantie

Na oplevering staan wij nog 10 jaar met plezier voor u klaar.

Lees verder