Adres

Scheidsgraafsingel 7, Arcen

Woningtype

GL6

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF

Op dinsdag 22 oktober is het Open Huis in deze schitterende woning in Arcen. Deze woning van het type GL6 is gebouwd in ‘notarisstijl’. Kenmerkend voor deze stijl zijn onder andere de Amsterdamse kozijnen met roedeverdeling, de zinken hemelwaterafvoeren en de zogenaamde ‘smetplanken’ en authentieke dubbele sierlijsten op de goten.

De opdrachtgever heeft er daarnaast voor gekozen de woning te voorzien van (functionele) luiken en een serre.

Natuurlijk mag u tijdens het Open Huis naast de buitenkant, ook de binnenkant van de woning bezichtigen! Hier zult u vast onder de indruk zijn van de enorme ruimte in deze woning. Op de begane grond treft u naast de grote woonkeuken, woon- en zitkamer tevens nog een riante bijkeuken en berging. Boven is naast de ruime slaapkamers gekozen voor 2 badkamers.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning? Kom dan op dinsdag 22 oktober 2019 naar het Open Huis. We ontmoeten u graag! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! We zien u graag op dinsdag 22 oktober!

Datum: Dinsdag 22 oktober 2019
Adres: Scheidsgraafsingel 7, Arcen
Tijd: 16:00 - 20:00 uur