Bouwwoordenboek

Het antwoord op al uw vragen

Ontwerpen


Uw eigen huis ontwerpen?

Dat doet u online bij Groothuisbouw!
Wilt u een eigen huis ontwerpen zonder een architect in te schakelen? Dan kiest u voor Groothuisbouw. Bij ons kunt u online uw eigen huis ontwerpen met behulp van onze speciale ontwerpmodule. Zo ontwerpt u in een paar klikken uw eigen, unieke droomwoning. Precies zoals u die wenst!


Gratis eigen huis ontwerpen

Een eigen huis ontwerpen doet u meestal in samenwerking met een architect. Dit is een bijzonder traject, maar het brengt helaas vaak hoge kosten met zich mee. Bovendien heeft u niet de mogelijkheid om eindeloos te experimenteren met verschillende ontwerpen. Het is immers belangrijk dat u daadwerkelijk serieuze plannen heeft met het woningontwerp dat de architect voor u maakt. Bij Groothuisbouw werkt het anders: op onze website kunt u gratis uw eigen huis ontwerpen met onze woningontwerpmodule. Daardoor kunt u zo vaak een huis ontwerpen als u zelf wilt!
 

Waarom online een eigen huis ontwerpen?

Online een eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Er is geen enkel ontwerpprogramma waarmee u zo makkelijk en snel uw eigen huis kunt ontwerpen. Met een paar klikken selecteert u uw favoriete woningtype, formaat, indeling en afwerkingsopties. Online een eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw is bovendien geheel vrijblijvend. Bent u enthousiast over uw ontwerp? Dan kunt u meteen uw persoonlijke offerte downloaden. Handig als u het nog eens aan een ander wilt laten zien.


Voordelen van online eigen huis ontwerpen

Online een eigen huis ontwerpen biedt veel voordelen. Dankzij het interactieve karakter van de ontwerpmodule kunt u bij elke keuze precies zien wat de invloed is op het uiteindelijke kostenplaatje. Zo kunt u eindeloos experimenteren met verschillende opties en kijken welke keuzes het beste binnen uw droomplaatje én budget passen. Online een eigen huis ontwerpen via Groothuisbouw is ook erg handig als u nog niet precies weet welk woningtype het beste bij u past. Maak verschillende ontwerpen en vergelijk ze met elkaar; zo vindt u gegarandeerd uw droomhuis!

Makkelijk en snel een ontwerp maken
Direct inzicht in de kosten
Meerdere woningontwerpen uitproberen

Interesse in het ontwerpen van uw eigen huis?  Ga aan de slag met de ontwerpmodule!
 

Direct uw eigen huis ontwerpen >