Terug naar overzicht 23 augustus 2021

Een villa bouwen? Van schitterende rietgedekte villa tot moderne variant!

U ziet het wel zitten: zelf een luxe huis bouwen. Een schitterende rietgedekte villa met klassieke details of juist een moderne villa met een eigentijdse uitstraling. Wat voor villa u ook wilt bouwen; het is altijd fijn om eerst een duidelijk beeld te hebben van de kosten en mogelijkheden. Groothuisbouw geeft u alvast een indruk!

Bereken direct de prijs Maak direct een afspraak

Moderne villa bouwen kosten

Wilt u een moderne villa bouwen? Dan bent u bij Groothuisbouw aan het juiste adres. Bij ons heeft u keuze uit tal van schitterende basisontwerpen die u naar eigen wens kunt aanpassen. U bepaalt zelf de maatvoering en complete uitstraling van uw villa. Wilt u alvast experimenteren met het bouwen van uw eigen moderne villa en bent u benieuwd naar de kosten? Ga aan de slag met onze online prijsberekentool en ontwerp de villa van uw dromen! Zo kunt u ervoor kiezen om een moderne villa te bouwen met donkergrijze of witte gevelstenen of met grijze kozijnen in plaats van witte kozijnen. En wat dacht u van schitterend keimwerk aan de buitenkant van de woning? U merkt het al: een moderne villa bouwen biedt tal van mogelijkheden! 

Liever een rietgedekte villa bouwen?

Bent u op zoek naar het comfort van een moderne villa, maar houdt u van de charme van een rieten dak? Laat dan een rietgedekte villa bouwen door Groothuisbouw! Wij realiseren een schitterende rietgedekte villa voor u, volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen. Bovendien werken we alleen met de allerbeste rietsoorten én professionele rietdekkers. Zo weet u zeker dat u nog vele jaren van uw rieten dak kunt genieten


Villa bouwen kosten

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft een luxe villa bouwen niet veel te kosten. Bij Groothuisbouw bent u namelijk verzekerd van zeer aantrekkelijke prijzen. Het prettige is dat u zelf kunt beïnvloeden hoeveel het bouwen van uw villa uiteindelijk gaat kosten. Kiest u bijvoorbeeld voor een goedkopere steen of gaat u voor een luxe variant? Wilt u een droomvilla bouwen met een mooie erker of kiest u voor een villa in basisuitvoering? Elke afzonderlijke keuze heeft invloed op de uitstraling van uw villa én op de kosten. Benieuwd wat uw droomvilla gaat kosten? Ga dan aan de slag met onze ontwerptool, hiermee kunt u zelf online de prijs berekenen!

Villa bouwen voorbeelden

Wilt u zelf uw droomvilla bouwen en bent u op zoek naar voorbeelden zien ter inspiratie? Kijk dan ook eens op onze pagina met referenties of vraag gratis ons huizenboek aan. Wilt u de voorbeelden van onze villa’s liever in het echt beleven? Kom dan langs in Emmeloord om onze modelwoningen te bezichtigen. Zo heeft u niet alleen visuele voorbeelden voor het bouwen van uw villa, maar kunt u ook daadwerkelijk ‘ervaren’ hoe uw zelfgebouwde villa er straks uit kan zien.

Bent u overtuigd en wilt u graag samen met Groothuisbouw uw villa bouwen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.