Terug naar overzicht 14 november 2022

Strak & Robuust: onze woningtypen in een modern jasje!

Houdt u van een strakke, robuuste bouwstijl? Dan hebben wij goed nieuws! Onze vertrouwde GL2, GL4, GL5, GL6 én GH1 kunt u nu bouwen in een compleet nieuw jasje. Benieuwd naar deze nieuwkomers? Wij lichten deze nieuwe bouwstijl graag voor u uit.

Accenten in metselwerk

Onze nieuwste uitvoering 'Strak & Robuust' heeft zijn naam te danken aan de strakke lijnen en het gebruik van verschillende soorten metselwerk. Door middel van verticaal metselwerk en terugliggende metselwerklagen heeft deze bouwstijl een strakke en luxe uitstraling en oogt tegelijk modern en ingetogen. De woning kan gebouwd worden in diverse kleuren metselwerk óf wit keimwerk.

Het contrast tussen de licht grijze gevelsteen en de donkere kap accentueert de strakke belijning van de woning en geeft de woning éxtra allure!

Strakke en luxe afwerking

Dankzij de inpandige goten met ingemetselde hemelwaterafvoeren worden de strakke lijnen van de woning nog meer geaccentueerd. Ondanks de robuuste uitstraling van de woning, is deze tot in de details luxe afgewerkt. De zinken afdekker over de ingemetselde hemelwaterafvoeren vormen een harmonieus geheel met de donkere kozijnen, buitendeuren en de antra zinken dakkapellen.Kiest u ervoor deze woning te laten bouwen met een donkerrode gevelsteen, dan krijgt deze woning een smaakvolle eigentijdse look.

Extra ruimte

De uitvoering ‘Strak & Robuust’ is standaard uitgevoerd met een 53° kap. Naast dat de 53° kap nog meer uitstraling geeft, biedt het ook meer ruimte op de slaapkamers en de vliering ten opzichte van de 48° kap. Een kap van 53° biedt tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste trap naar zolder. Waardoor deze ruimte ook gebruikt kan worden als slaapkamer en/of werkkamer. Wanneer u kiest voor een woning met een kap van 48°, dan vervalt deze mogelijkheid.

Enthousiast geworden over deze nieuwe bouwstijl en wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar wat nog meer mogelijk is? U vindt alle ‘Strak & Robuust’-uitvoeringen in onze prijsberekenmodule op onze website!

Benieuwd of wij ook de moderne woning van úw dromen kunnen bouwen? Via onderstaande button ontwerpt u in een paar stappen uw eigen droomwoning!

Stel uw moderne woning samen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Dick Datema: “Voordat ik het wist waren er 27 jaren voorbij”

Dick Datema werkt ondertussen al 27 jaar met Groothuisbouw samen. Als stukadoors- en afbouwbedrijf verzorgt Datema jaarlijks de afwerking van meer dan 200 Groothuisbouwwoningen. Volgens Dick staat vooral het woord ‘vertrouwen’ centraal in de samenwerking. Vertrouwen in elkaars werk en vertrouwen in élkaar. En dat werkt in alles door…

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…