Terug naar overzicht 14 november 2022

Strak & Robuust: onze woningtypen in een modern jasje!

Houdt u van een strakke, robuuste bouwstijl? Dan hebben wij goed nieuws! Onze vertrouwde GL2, GL4, GL5, GL6 én GH1 kunt u nu bouwen in een compleet nieuw jasje. Benieuwd naar deze nieuwkomers? Wij lichten deze nieuwe bouwstijl graag voor u uit.

Accenten in metselwerk

Onze nieuwste uitvoering 'Strak & Robuust' heeft zijn naam te danken aan de strakke lijnen en het gebruik van verschillende soorten metselwerk. Door middel van verticaal metselwerk en terugliggende metselwerklagen heeft deze bouwstijl een strakke en luxe uitstraling en oogt tegelijk modern en ingetogen. De woning kan gebouwd worden in diverse kleuren metselwerk óf wit keimwerk.

Het contrast tussen de licht grijze gevelsteen en de donkere kap accentueert de strakke belijning van de woning en geeft de woning éxtra allure!

Strakke en luxe afwerking

Dankzij de inpandige goten met ingemetselde hemelwaterafvoeren worden de strakke lijnen van de woning nog meer geaccentueerd. Ondanks de robuuste uitstraling van de woning, is deze tot in de details luxe afgewerkt. De zinken afdekker over de ingemetselde hemelwaterafvoeren vormen een harmonieus geheel met de donkere kozijnen, buitendeuren en de antra zinken dakkapellen.



Kiest u ervoor deze woning te laten bouwen met een donkerrode gevelsteen, dan krijgt deze woning een smaakvolle eigentijdse look.

Extra ruimte

De uitvoering ‘Strak & Robuust’ is standaard uitgevoerd met een 53° kap. Naast dat de 53° kap nog meer uitstraling geeft, biedt het ook meer ruimte op de slaapkamers en de vliering ten opzichte van de 48° kap. Een kap van 53° biedt tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een vaste trap naar zolder. Waardoor deze ruimte ook gebruikt kan worden als slaapkamer en/of werkkamer. Wanneer u kiest voor een woning met een kap van 48°, dan vervalt deze mogelijkheid.

Enthousiast geworden over deze nieuwe bouwstijl en wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar wat nog meer mogelijk is? U vindt alle ‘Strak & Robuust’-uitvoeringen in onze prijsberekenmodule op onze website!

Benieuwd of wij ook de moderne woning van úw dromen kunnen bouwen? Via onderstaande button ontwerpt u in een paar stappen uw eigen droomwoning!

Stel uw moderne woning samen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.