Groothuisbouw
  • Groothuisbouw header-image 1
Pause Slider Play Slider Next Slider
17 oktober 2016

Seniorenwoning bouwen

Ontdek de mogelijkheden bij Groothuisbouw!
Een seniorenwoning bouwen is een slimme zet. Of u nu kiest voor een praktische laagbouwwoning met alle faciliteiten op de begane grond of voor een woning die u in de toekomst eenvoudig kunt herinrichten tot seniorenwoning; Groothuisbouw helpt u graag de seniorenwoning te bouwen die bij u past.

Voordelen seniorenwoning bouwen

De voordelen van een seniorenwoning bouwen zijn eindeloos. U bent goed voorbereid op de toekomst en hoeft u niet met spoed op zoek naar een geschikte seniorenwoning als u ouder wordt of uw gezondheid het lastiger toelaat. Een seniorenwoning is geschikt voor elke levensfase en kan aangepast worden als dat nodig is. Groothuisbouw bouwt namelijk met vooruitziende blik. Wij helpen u bij het samenstellen van een praktische indeling en handige basiselementen. Zo kunt u uw seniorenwoning op latere leeftijd makkelijk laten aanpassen en gewoon thuis blijven wonen. De voordelen van een seniorenwoning bouwen gelden dus nu én in de toekomst.


Seniorenwoning bouwen met Groothuisbouw

Een seniorenwoning bouwen kan bij Groothuisbouw al vanaf € 162.750,00 compleet afgebouwd. Groothuisbouw biedt tal van mogelijkheden als het gaat om het bouwen van uw seniorenwoning. Wilt u een slaap- en badkamer in de garage of heeft u liever een slaapkamer in een aangebouwd bijgebouw? Het is allemaal mogelijk. U kunt in vrijwel al onze woningtypen een slaap- en badkamer op de begane grond realiseren. Benieuwd wat voor indelingen er zoal mogelijk zijn? Bekijk onze verschillende woningtypen. Hier kunt u meteen plattegronden bekijken met mogelijke indelingen voor uw seniorenwoning.

Ook de uitrusting van uw woning bepaalt u zelf. U kunt de badkamer helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Deze rusten we standaard uit met een inloopdouche en op uw verzoek creëren we extra ruimte voor een eventuele rolstoel. Daarnaast kunt u kiezen voor een invalidentoilet inclusief muursteunen. Kortom: een seniorenwoning bouwen met Groothuisbouw biedt tál van mogelijkheden. Alvast experimenteren met uw ideale woningindeling? Ontwerp in slechts een paar stappen uw seniorenwoning met behulp van onze simpele online ontwerpmodule.

 

Seniorenwoning bouwen op het erf van familie

Veel mensen willen een seniorenwoning bouwen in de achtertuin van familieleden, maar vragen zich af of dit ook kan zonder vergunning. Het antwoord hierop is niet eenduidig, want dit verschilt per situatie. Wél weten we dat een aanbouw altijd is toegestaan. Als wij een woning bouwen kunnen we deze voorzien van een vergunningsvrije aanbouw, oftewel: we kunnen een kangoeroewoning bouwen voor u. Dit type woning kan dan deels als seniorenwoning fungeren. Het prettige is dat u met behulp van deze constructie kunt besparen op de zorgkosten. Bovendien kunt u de aanschaf van de bouwgrond en de nieuwe woning delen met familie. Bij Groothuisbouw vertellen wij u graag meer over dit alternatief voor een ‘seniorenwoning bouwen’.

Heeft u interesse in het bouwen van een seniorenwoning of levensloopbestendige woning? Vraag direct meer informatie aan of bestel ons huizenboek om alvast een indruk te krijgen!Seniorenwoning bouwen 0
Seniorenwoning bouwen 1
Seniorenwoning bouwen 2
Seniorenwoning bouwen 3
Reactie door friederichs
24 februari 2018 20:01
senioren woning type en indelingen
Reactie door Verena Mevrouw Ravensbergen
5 juni 2018 00:34
heeft u ook de plattegrond van het meest rechter huis. wat is uw kleinste senioren woning met slaapkamer en douche beneden?
Reactie door J.schoonhoven
17 juli 2018 21:15
Graag ontvang ik meer info over seniorenwoningen
Reactie door Ilse
28 juli 2018 11:29
Ik zou graag informatie willen over 2 onder 1 kap waarbij 1 huis voor gezin en 1 huis voor senioren (soort van kangaroehuis, maar wel met 2 adressen)
Reactie door Frans
23 oktober 2018 22:13
Senioren bungalow met plat dak
Laat een reactie achter