Terug naar overzicht 7 november 2022

Kom naar onze Open Huizen!

Wat is er leuker dan een échte woning bekijken om inspiratie op te doen voor uw eigen nieuwbouwplannen? Daarom organiseren wij regelmatig een ‘Open Huis’ op locaties door héél Nederland. Hier maakt u kennis met onze bouwkwaliteiten, onze verkoopadviseurs én onze inspirerende bouwmogelijkheden. En nog leuker: u ervaart zelf hoe het is om te wonen in een Groothuisbouwwoning!

Nèt even anders dan onze modelwoningen

U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een Open Huis bezoeken en een bezoek aan onze modelwoningen. Het belangrijkste verschil is dat u dit keer binnenstapt in een woning van een échte opdrachtgever. Zo kunnen we u nog meer inspiratie geven én laten ervaren hoe leuk het wonen in een Groothuisbouwwoning is. En nog een belangrijk pluspunt: meestal is de woning tijdens een Open Huis al volledig ingericht en bewoond. De woning heeft daardoor een ‘ziel’ gekregen en dat maakt het een inspirerende ervaring als u zelf met nieuwbouwplannen rondloopt.
Verkoopadviseurs tot uw beschikking

Tijdens een Open Huis kunt u een door ons gebouwde woning tot in detail bezichtigen. Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven. Tijdens het Open Huis zijn ook onze verkoopadviseurs aanwezig. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Eventueel kunt u ter plekke een oriënterende afspraak met hen inplannen. Een leukere eerste kennismaking met Groothuisbouw is er niet! Zien wij u ook eens tijdens één van onze Open Huizen? Bekijk hieronder de eerstvolgende data en locaties:

Op de hoogte blijven van de actuele Open Huizen? Laat uw emailadres achter of bekijk de planning op onze website!

Inschrijven >  Open Huis planning >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!