Terug naar overzicht 7 november 2022

Kom naar onze Open Huizen!

Wat is er leuker dan een échte woning bekijken om inspiratie op te doen voor uw eigen nieuwbouwplannen? Daarom organiseren wij regelmatig een ‘Open Huis’ op locaties door héél Nederland. Hier maakt u kennis met onze bouwkwaliteiten, onze verkoopadviseurs én onze inspirerende bouwmogelijkheden. En nog leuker: u ervaart zelf hoe het is om te wonen in een Groothuisbouwwoning!

Nèt even anders dan onze modelwoningen

U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een Open Huis bezoeken en een bezoek aan onze modelwoningen. Het belangrijkste verschil is dat u dit keer binnenstapt in een woning van een échte opdrachtgever. Zo kunnen we u nog meer inspiratie geven én laten ervaren hoe leuk het wonen in een Groothuisbouwwoning is. En nog een belangrijk pluspunt: meestal is de woning tijdens een Open Huis al volledig ingericht en bewoond. De woning heeft daardoor een ‘ziel’ gekregen en dat maakt het een inspirerende ervaring als u zelf met nieuwbouwplannen rondloopt.




Verkoopadviseurs tot uw beschikking

Tijdens een Open Huis kunt u een door ons gebouwde woning tot in detail bezichtigen. Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven. Tijdens het Open Huis zijn ook onze verkoopadviseurs aanwezig. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Eventueel kunt u ter plekke een oriënterende afspraak met hen inplannen. Een leukere eerste kennismaking met Groothuisbouw is er niet! Zien wij u ook eens tijdens één van onze Open Huizen? Bekijk hieronder de eerstvolgende data en locaties:

Op de hoogte blijven van de actuele Open Huizen? Laat uw emailadres achter of bekijk de planning op onze website!

Inschrijven >  Open Huis planning >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.