Terug naar overzicht 7 november 2022

Kom naar onze Open Huizen!

Wat is er leuker dan een échte woning bekijken om inspiratie op te doen voor uw eigen nieuwbouwplannen? Daarom organiseren wij regelmatig een ‘Open Huis’ op locaties door héél Nederland. Hier maakt u kennis met onze bouwkwaliteiten, onze verkoopadviseurs én onze inspirerende bouwmogelijkheden. En nog leuker: u ervaart zelf hoe het is om te wonen in een Groothuisbouwwoning!

Nèt even anders dan onze modelwoningen

U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen een Open Huis bezoeken en een bezoek aan onze modelwoningen. Het belangrijkste verschil is dat u dit keer binnenstapt in een woning van een échte opdrachtgever. Zo kunnen we u nog meer inspiratie geven én laten ervaren hoe leuk het wonen in een Groothuisbouwwoning is. En nog een belangrijk pluspunt: meestal is de woning tijdens een Open Huis al volledig ingericht en bewoond. De woning heeft daardoor een ‘ziel’ gekregen en dat maakt het een inspirerende ervaring als u zelf met nieuwbouwplannen rondloopt.
Verkoopadviseurs tot uw beschikking

Tijdens een Open Huis kunt u een door ons gebouwde woning tot in detail bezichtigen. Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven. Tijdens het Open Huis zijn ook onze verkoopadviseurs aanwezig. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Eventueel kunt u ter plekke een oriënterende afspraak met hen inplannen. Een leukere eerste kennismaking met Groothuisbouw is er niet! Zien wij u ook eens tijdens één van onze Open Huizen? Bekijk hieronder de eerstvolgende data en locaties:

Op de hoogte blijven van de actuele Open Huizen? Laat uw emailadres achter of bekijk de planning op onze website!

Inschrijven >  Open Huis planning >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.