Terug naar overzicht 30 december 2016

Notariswoning bouwen

Notariswoning bouwen: ontdek de kosten en mogelijkheden!
U wilt graag een notariswoning bouwen. Een karakteristieke en statige woning, voorzien van klassieke elementen en de stijlvolle uitstraling waar een notariswoning om bekend staat. Maar met wat voor kosten moet u rekeninghouden als u een notariswoning laat bouwen en wat zijn de mogelijkheden?

Notariswoning laten bouwen

Wilt u zelf een notariswoning bouwen? Dan heeft u een professionele bouwer nodig door wie u de notariswoning kunt laten bouwen. Een betrouwbare partij die ervaring heeft met de bouw van notariswoningen én garant staat voor een eerlijke prijs en een goed eindresultaat. Groothuisbouw is zo’n bouwer. ‘Laten bouwen’ betekent bij ons overigens niet dat u zelf geen inspraak hebt in het bouwtraject. Integendeel, een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw betekent juist dat er volop rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen. Zo kunt u:

Zelf online uw notariswoning ontwerpen via de ontwerpmodule
Zelf invloed uitoefenen op de kosten van uw notariswoning
Modelwoningen bezichtigen op onze locatie in Emmeloord
Alle mogelijkheden en kosten vooraf inzien
Rekenen op 100% Tevredenheidsgarantie

Een notariswoning bouwen, wat zijn de prijzen?

Een belangrijk punt van overweging bij het bouwen van een notariswoning zijn de kosten. Van oudsher staat een notariswoning bekend als een woning met een serieus prijskaartje. Bij Groothuisbouw is het echter mogelijk om tegen aantrekkelijke prijzen een notariswoning te bouwen. Dat komt doordat wij slim bouwen met een aantal vooraf gefabriceerde onderdelen. Dit zorgt voor minder fouten tijdens de bouw, minder afhankelijkheid van weersomstandigheden en een relatief korte bouwtijd. En als vanzelfsprekend heeft dat weer invloed op de prijzen van het laten bouwen van een notariswoning door Groothuisbouw.

Notariswoning bouwen: online prijs berekenen

Zoals gezegdkan het bouwen van een notariswoning tegenwoordig voor een aantrekkelijke prijs. Maar wat is dan de prijs voor de bouw van uw notariswoning? Dat kunt u eenvoudig online berekenen met behulp van onze ontwerpmodule. Met deze module kunt u zelf bepalen hoe de door ons te bouwen notariswoning eruit moet zien. Stapsgewijs selecteert u het woningtype, het formaat, de indeling en de gewenste extra opties. En het handige is dat u meteen kunt zien wat voor impact bepaalde keuzes hebben op de uitstraling én prijs van uw woning. Indien gewenst kunt u de keuzes meteen weer bijstellen. Zo kunt u een notariswoning laten bouwen die qua kosten en uitstraling volledig aansluit bij uw ideaalplaatje!

Wilt u ook een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bestel ons huizenboek om alvast inspiratie op te doen!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.