Terug naar overzicht 30 december 2016

Notariswoning bouwen

Notariswoning bouwen: ontdek de kosten en mogelijkheden!
U wilt graag een notariswoning bouwen. Een karakteristieke en statige woning, voorzien van klassieke elementen en de stijlvolle uitstraling waar een notariswoning om bekend staat. Maar met wat voor kosten moet u rekeninghouden als u een notariswoning laat bouwen en wat zijn de mogelijkheden?

Notariswoning laten bouwen

Wilt u zelf een notariswoning bouwen? Dan heeft u een professionele bouwer nodig door wie u de notariswoning kunt laten bouwen. Een betrouwbare partij die ervaring heeft met de bouw van notariswoningen én garant staat voor een eerlijke prijs en een goed eindresultaat. Groothuisbouw is zo’n bouwer. ‘Laten bouwen’ betekent bij ons overigens niet dat u zelf geen inspraak hebt in het bouwtraject. Integendeel, een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw betekent juist dat er volop rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen. Zo kunt u:

Zelf online uw notariswoning ontwerpen via de ontwerpmodule
Zelf invloed uitoefenen op de kosten van uw notariswoning
Modelwoningen bezichtigen op onze locatie in Emmeloord
Alle mogelijkheden en kosten vooraf inzien
Rekenen op 100% Tevredenheidsgarantie

Een notariswoning bouwen, wat zijn de prijzen?

Een belangrijk punt van overweging bij het bouwen van een notariswoning zijn de kosten. Van oudsher staat een notariswoning bekend als een woning met een serieus prijskaartje. Bij Groothuisbouw is het echter mogelijk om tegen aantrekkelijke prijzen een notariswoning te bouwen. Dat komt doordat wij slim bouwen met een aantal vooraf gefabriceerde onderdelen. Dit zorgt voor minder fouten tijdens de bouw, minder afhankelijkheid van weersomstandigheden en een relatief korte bouwtijd. En als vanzelfsprekend heeft dat weer invloed op de prijzen van het laten bouwen van een notariswoning door Groothuisbouw.

Notariswoning bouwen: online prijs berekenen

Zoals gezegdkan het bouwen van een notariswoning tegenwoordig voor een aantrekkelijke prijs. Maar wat is dan de prijs voor de bouw van uw notariswoning? Dat kunt u eenvoudig online berekenen met behulp van onze ontwerpmodule. Met deze module kunt u zelf bepalen hoe de door ons te bouwen notariswoning eruit moet zien. Stapsgewijs selecteert u het woningtype, het formaat, de indeling en de gewenste extra opties. En het handige is dat u meteen kunt zien wat voor impact bepaalde keuzes hebben op de uitstraling én prijs van uw woning. Indien gewenst kunt u de keuzes meteen weer bijstellen. Zo kunt u een notariswoning laten bouwen die qua kosten en uitstraling volledig aansluit bij uw ideaalplaatje!

Wilt u ook een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bestel ons huizenboek om alvast inspiratie op te doen!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Vijf zomerklussen om uw woning spik en span te houden!

Genieten van de zon, heerlijk op vakantie en leuke dingen ondernemen: de zomer is een seizoen waar veel mensen naar uitkijken. Maar wist u dat de zomer ook dé tijd is voor belangrijke onderhoudsklussen aan uw woning? Wij geven u graag 5 tips om uw woning te inspecteren, repareren en onderhouden. Zo zorgt u ervoor dat uw woning er het hele jaar door spik en span bij staat!

Welk type gevelsteen spreekt u het meest aan?

Maakt u plannen om een nieuwbouwhuis te bouwen? Dan heeft u misschien al nagedacht over de stijl, uitstraling en indeling van uw toekomstige woning. Wist u dat gevelstenen een belangrijk deel van de uitstraling van uw woning bepalen? U kunt kiezen uit diverse soorten en kleuren. Wij vertellen u er graag meer over en geven u meteen inspiratie voor uw eigen nieuwbouwwoning!

BENG-proof bouwen? Vertrouw op de expertise van Groothuisbouw!

Heeft u bouwplannen? Dan krijgt u er gegarandeerd mee te maken: de nieuwe BENG norm. Deze nieuwe bouwregels gelden vanaf 1 januari 2021. Maar wat houdt BENG precies in en wanneer voldoet uw woning hieraan? Als dé expert op het gebied van bouwen vertelt Groothuisbouw u graag hoe het zit. Want bouwen met ons betekent bouwen met zekerheid!
Wij houden u op de hoogte!