Terug naar overzicht 30 december 2016

Notariswoning bouwen

Notariswoning bouwen: ontdek de kosten en mogelijkheden!
U wilt graag een notariswoning bouwen. Een karakteristieke en statige woning, voorzien van klassieke elementen en de stijlvolle uitstraling waar een notariswoning om bekend staat. Maar met wat voor kosten moet u rekeninghouden als u een notariswoning laat bouwen en wat zijn de mogelijkheden?

Notariswoning laten bouwen

Wilt u zelf een notariswoning bouwen? Dan heeft u een professionele bouwer nodig door wie u de notariswoning kunt laten bouwen. Een betrouwbare partij die ervaring heeft met de bouw van notariswoningen én garant staat voor een eerlijke prijs en een goed eindresultaat. Groothuisbouw is zo’n bouwer. ‘Laten bouwen’ betekent bij ons overigens niet dat u zelf geen inspraak hebt in het bouwtraject. Integendeel, een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw betekent juist dat er volop rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wensen. Zo kunt u:

Zelf online uw notariswoning ontwerpen via de ontwerpmodule
Zelf invloed uitoefenen op de kosten van uw notariswoning
Modelwoningen bezichtigen op onze locatie in Emmeloord
Alle mogelijkheden en kosten vooraf inzien
Rekenen op 100% Tevredenheidsgarantie

Een notariswoning bouwen, wat zijn de prijzen?

Een belangrijk punt van overweging bij het bouwen van een notariswoning zijn de kosten. Van oudsher staat een notariswoning bekend als een woning met een serieus prijskaartje. Bij Groothuisbouw is het echter mogelijk om tegen aantrekkelijke prijzen een notariswoning te bouwen. Dat komt doordat wij slim bouwen met een aantal vooraf gefabriceerde onderdelen. Dit zorgt voor minder fouten tijdens de bouw, minder afhankelijkheid van weersomstandigheden en een relatief korte bouwtijd. En als vanzelfsprekend heeft dat weer invloed op de prijzen van het laten bouwen van een notariswoning door Groothuisbouw.

Notariswoning bouwen: online prijs berekenen

Zoals gezegdkan het bouwen van een notariswoning tegenwoordig voor een aantrekkelijke prijs. Maar wat is dan de prijs voor de bouw van uw notariswoning? Dat kunt u eenvoudig online berekenen met behulp van onze ontwerpmodule. Met deze module kunt u zelf bepalen hoe de door ons te bouwen notariswoning eruit moet zien. Stapsgewijs selecteert u het woningtype, het formaat, de indeling en de gewenste extra opties. En het handige is dat u meteen kunt zien wat voor impact bepaalde keuzes hebben op de uitstraling én prijs van uw woning. Indien gewenst kunt u de keuzes meteen weer bijstellen. Zo kunt u een notariswoning laten bouwen die qua kosten en uitstraling volledig aansluit bij uw ideaalplaatje!

Wilt u ook een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bestel ons huizenboek om alvast inspiratie op te doen!

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

Drie tips voor het vinden én kopen van de perfecte bouwkavel

Droomt u ervan om een nieuwe woning te bouwen op een prachtige locatie? Fantastisch! Maar hoe vindt u de juiste plek om uw droomwensen te realiseren? En als u de ideale locatie gevonden heeft en een kavel wilt kopen, waar moet u dan eigenlijk allemaal op letten? In deze blog geven wij u graag drie tips voor het vinden én kopen van de perfecte bouwkavel. 

Nieuwbouwen in Almere Nobelhorst? Dat doet u met Groothuisbouw!

Droomt u van een nieuwbouwwoning in Almere Nobelhorst, genietend van een landelijke dorpssfeer, maar wel met een uitgebreid stadscentrum om de hoek? Of heeft u al een kavel in plan ‘Het Klooster’ (in optie) en wilt u alvast bouwplannen maken? Gaaf! In welke fase u zich ook bevindt, één vraag overheerst: hóe en met wie ga ik straks mijn woning bouwen? Wij zeggen volmondig: Groothuisbouw! Laat ons uitleggen waarom…

Wij bouwen óók nu veilig en gezond aan uw droomhuis!

Als u nieuwbouwplannen heeft kunt u waarschijnlijk niet wáchten om uw plannen verder te concretiseren. Maar tijdens de coronacrisis zit u ook met vragen. Want: ‘kan ik nog steeds bij Groothuisbouw terecht?’, ‘Zijn de modelwoningen gewoon open ter bezichtiging?’ en ‘kan ik persoonlijk langskomen om mijn wensen te bespreken?’ Logische vragen, waar wij gelukkig een geruststellend antwoord op hebben!
Wij houden u op de hoogte!