Terug naar overzicht 20 april 2021

Beleef uw nieuwe woning: bezoek onze modelwoningen!

Denkt u na over nieuwbouw en wilt u eerst inspiratie opdoen? Dan is een bezoekje aan een modelwoning een slimme keuze. Op of vlakbij onze locatie in Emmeloord treft u 5 compleet ingerichte modelwoningen die u in alle rust kunt bezichtigen. Heerlijk om alvast na te denken over úw ultieme droomwoning!

Nieuwbouw modelwoning bekijken

Als u nadenkt over het bouwen van een nieuw huis, is het prettig om vooraf een nieuwbouw modelwoning te bezichtigen. Het bezoeken van de modelwoningen helpt u om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden én zorgt ervoor dat u uw eigen fantasie de vrije loop kunt laten gaan. In zo’n nieuwbouw modelwoning ziet u verschillende nieuwbouwelementen en maakt u kennis met diverse uitvoermogelijkheden, zoals een veranda, serre, sluis of dubbele garage. Een bezoekje aan een voorbeeldwoning maakt het daardoor heel gemakkelijk om te inventariseren welke opties ook in úw huis niet mogen ontbreken!

Modelwoning modern of landelijk?

Als u nadenkt over nieuwbouw heeft u waarschijnlijk ook al een beeld van de stijl die uw nieuwe woning moet krijgen. Kiest u voor modern of gaat de keuze naar landelijk? Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden van nieuwbouw, vindt u op onze locatie in Emmeloord vijf verschillende modelwoningen in moderne én landelijke stijl.

·      De modelwoning GL2 met T-Kap: een landelijke woning in notarisstijl, vol charme. 
·      De modelwoning GL6 met P-Kap: een moderne woning met verrassend veel ruimte. 
·      De modelwoning GL3 notaris: een échte notariswoning in landelijke, klassieke stijl. 

·      De modelwoning GH1 stadsvilla: een prachtige wit gekeimde stadsvilla met een moderne touch.
·      De modelwoning GH2 herenhuis: een zeer royaal en luxe uitgevoerd herenhuis in klassieke stijl.

Elke modelwoning is ruim uitgevoerd met extra bouwopties zoals een veranda, berging en dakkapellen. Hierdoor fungeert de modelwoning als een levensechte inspiratiebron. Zo kunt u voor uzelf goed de afweging maken of u bereid bent om extra te investeren in de details en afwerking van uw woning. Het voordeel? U weet zo precies hoe u woning er straks uit kan zien!

Modelwoning in Emmeloord bekijken!

Heeft u interesse in het bezichtigen van een modelwoning? Dan nodigen wij u van harte uit op onze locatie aan de Titaniumweg 10 in Emmeloord! De modelwoningen zijn direct zichtbaar vanaf snelweg A6. Als vanzelfsprekend bent u vrij om élke modelwoning te bezichtigen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, de woningen zijn zes dagen per week geopend.

Openingstijden modelwoningen:
Maandag – vrijdag 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag 12:00 – 16:00 uur

Komt u binnenkort ook een modelwoning bezichtigen? De koffie, cappuccino of latte macchiato staat voor u klaar. Uiteraard zijn uw kinderen ook van harte welkom!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!