Terug naar overzicht 20 april 2021

Beleef uw nieuwe woning: bezoek onze modelwoningen!

Denkt u na over nieuwbouw en wilt u eerst inspiratie opdoen? Dan is een bezoekje aan een modelwoning een slimme keuze. Op of vlakbij onze locatie in Emmeloord treft u 6 compleet ingerichte modelwoningen die u in alle rust kunt bezichtigen. Heerlijk om alvast na te denken over úw ultieme droomwoning!

Nieuwbouw modelwoning bekijken

Als u nadenkt over het bouwen van een nieuw huis, is het prettig om vooraf een nieuwbouw modelwoning te bezichtigen. Het bezoeken van de modelwoningen helpt u om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden én zorgt ervoor dat u uw eigen fantasie de vrije loop kunt laten gaan. In zo’n nieuwbouw modelwoning ziet u verschillende nieuwbouwelementen en maakt u kennis met diverse uitvoermogelijkheden, zoals een veranda, serre, sluis of dubbele garage. Een bezoekje aan een voorbeeldwoning maakt het daardoor heel gemakkelijk om te inventariseren welke opties ook in úw huis niet mogen ontbreken!

Modelwoning modern of landelijk?

Als u nadenkt over nieuwbouw heeft u waarschijnlijk ook al een beeld van de stijl die uw nieuwe woning moet krijgen. Kiest u voor modern of gaat de keuze naar landelijk? Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden van nieuwbouw, vindt u op onze locatie in Emmeloord 6 verschillende modelwoningen in moderne én landelijke stijl.

·      Modelwoning type GL2: een landelijke woning in notarisstijl. 
·      Modelwoning type GL6: een moderne woning met verrassend veel ruimte. 
·      Modelwoning type GL3 | Notariswoning: een échte Notariswoning in landelijke, klassieke stijl. 

·      Modelwoning type GH2 | Herenhuis: een zeer royaal en luxe uitgevoerd Herenhuis in klassieke stijl.
·      Modelwoning type GL5: een moderne woning met extra ruimte door de 53 graden kap. 
·      Modelwoning type GH1 | Stadsvilla: een prachtige wit gekeimde Stadsvilla met een moderne touch.



Elke modelwoning is ruim uitgevoerd met extra bouwopties zoals een veranda, berging en dakkapellen. Hierdoor fungeert de modelwoning als een levensechte inspiratiebron. Zo kunt u voor uzelf goed de afweging maken of u bereid bent om extra te investeren in de details en afwerking van uw woning. Het voordeel? U weet zo precies hoe u woning er straks uit kan zien!

Modelwoning in Emmeloord bekijken!

Heeft u interesse in het bezichtigen van een modelwoning? Dan nodigen wij u van harte uit op onze locatie aan de Titaniumweg 10 in Emmeloord! De modelwoningen zijn direct zichtbaar vanaf snelweg A6. Als vanzelfsprekend bent u vrij om élke modelwoning te bezichtigen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, de woningen zijn zes dagen per week geopend.

Openingstijden modelwoningen:
Ma t/m vr: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 16.00 uur

Komt u binnenkort ook een modelwoning bezichtigen? De koffie, cappuccino of thee staat voor u klaar. Uiteraard zijn uw kinderen ook van harte welkom!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.