Terug naar overzicht 20 april 2021

Beleef uw nieuwe woning: bezoek onze modelwoningen!

Denkt u na over nieuwbouw en wilt u eerst inspiratie opdoen? Dan is een bezoekje aan een modelwoning een slimme keuze. Op of vlakbij onze locatie in Emmeloord treft u 6 compleet ingerichte modelwoningen die u in alle rust kunt bezichtigen. Heerlijk om alvast na te denken over úw ultieme droomwoning!

Nieuwbouw modelwoning bekijken

Als u nadenkt over het bouwen van een nieuw huis, is het prettig om vooraf een nieuwbouw modelwoning te bezichtigen. Het bezoeken van de modelwoningen helpt u om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden én zorgt ervoor dat u uw eigen fantasie de vrije loop kunt laten gaan. In zo’n nieuwbouw modelwoning ziet u verschillende nieuwbouwelementen en maakt u kennis met diverse uitvoermogelijkheden, zoals een veranda, serre, sluis of dubbele garage. Een bezoekje aan een voorbeeldwoning maakt het daardoor heel gemakkelijk om te inventariseren welke opties ook in úw huis niet mogen ontbreken!

Modelwoning modern of landelijk?

Als u nadenkt over nieuwbouw heeft u waarschijnlijk ook al een beeld van de stijl die uw nieuwe woning moet krijgen. Kiest u voor modern of gaat de keuze naar landelijk? Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden van nieuwbouw, vindt u op onze locatie in Emmeloord 6 verschillende modelwoningen in moderne én landelijke stijl.

·      Modelwoning type GL2: een landelijke woning in notarisstijl. 
·      Modelwoning type GL6: een moderne woning met verrassend veel ruimte. 
·      Modelwoning type GL3 | Notariswoning: een échte Notariswoning in landelijke, klassieke stijl. 

·      Modelwoning type GH2 | Herenhuis: een zeer royaal en luxe uitgevoerd Herenhuis in klassieke stijl.
·      Modelwoning type GL5: een moderne woning met extra ruimte door de 53 graden kap. 
·      Modelwoning type GH1 | Stadsvilla: een prachtige wit gekeimde Stadsvilla met een moderne touch.Elke modelwoning is ruim uitgevoerd met extra bouwopties zoals een veranda, berging en dakkapellen. Hierdoor fungeert de modelwoning als een levensechte inspiratiebron. Zo kunt u voor uzelf goed de afweging maken of u bereid bent om extra te investeren in de details en afwerking van uw woning. Het voordeel? U weet zo precies hoe u woning er straks uit kan zien!

Modelwoning in Emmeloord bekijken!

Heeft u interesse in het bezichtigen van een modelwoning? Dan nodigen wij u van harte uit op onze locatie aan de Titaniumweg 10 in Emmeloord! De modelwoningen zijn direct zichtbaar vanaf snelweg A6. Als vanzelfsprekend bent u vrij om élke modelwoning te bezichtigen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, de woningen zijn zes dagen per week geopend.

Openingstijden modelwoningen:
Ma t/m vr: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 16.00 uur

Komt u binnenkort ook een modelwoning bezichtigen? De koffie, cappuccino of thee staat voor u klaar. Uiteraard zijn uw kinderen ook van harte welkom!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.