Terug naar overzicht 10 november 2020

Ontwerp uw eigen woning mét kantoor aan huis!

Droomt u ervan om uw eigen woning te bouwen én werkt u veel vanuit huis? Dan is uw eigen kantoor aan huis de ideale uitkomst. Een fijne plek waar u rustig kunt werken, met ál het comfort van thuis binnen handbereik! Maar hoe pakt u dit het beste aan? Groothuisbouw helpt u graag. Ontdek de mogelijkheden van een woning met kantoor aan huis van Groothuisbouw en begin vandaag nog met het ontwerp!

Waarom kiezen voor een woning met kantoor aan huis

Geen files, uw eigen tijd indelen en alle gemakken van thuis binnen handbereik; thuiswerken hoort tegenwoordig voor veel mensen tot de dagelijkse praktijk. En dankzij het gemak van online vergaderen zal het ook ná de coronaperiode populair blijven. Maar hoe zorgt u ervoor dat u thuis net zo productief bent als op kantoor? Dat begint met een goed ingerichte werkplek, oftewel: een kantoor aan huis. Bij Groothuisbouw merken we dat steeds meer mensen de wens hebben om een woning te bouwen met kantoor aan huis. Begrijpelijk, want het is een slimme en toekomstbestendige keuze. En het leuke is: u kunt vandaag nog beginnen met het ontwerp!

Een woning met kantoor aan huis van Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw geloven we dat een huis pas écht een ‘thuis’ wordt als deze helemaal is aangepast aan uw persoonlijke woonwensen. Daarom kunt u bij ons uw eigen unieke woning ontwerpen. Wij hebben een aantal woningtypen geselecteerd, die u zelf helemaal naar wens kunt samenstellen. Een extra slaapkamer op de begane grond, een woonkamer en -keuken en suite of een serre; de mogelijkheden zijn eindeloos. U raadt het al: ook een woning met kantoor aan huis hoort tot de mogelijkheden als u kiest voor een woning van Groothuisbouw. Hoe het werkt? Bij het samenstellen van uw woning kunt u spelen met de indeling en afmeting van verschillende ruimtes, zodat er een unieke woning ontstaat. Nieuwsgierig? U kunt er direct mee aan de slag!

Ontwerp uw eigen woning met kantoor aan huis vanuit uw luie stoel

Het ontwerpen van uw eigen unieke woning met kantoor aan huis kan vandaag al van start gaan. Met de ontwerpmodule op onze website bouwt u namelijk in enkele stappen uw eigen vrijstaande woning. En dat gewoon vanuit uw luie stoel! Maak een keuze uit een van onze vaste woningtypen, stel deze helemaal samen volgens uw persoonlijke woonwensen en creëer uw eigen unieke droomwoning. U kunt onder andere de uitstraling, indeling én afmeting van uw woning helemaal zelf bepalen. Als u een woning met kantoor aan huis wilt dan zijn bijvoorbeeld woningtype GL3 en GL7 goede opties. Woningtype GL3 kan uitgerust worden met een sluis en berging, waar een perfect kantoor gecreëerd kan worden. Bij woningtype GL7 kan het bijgebouw gebruikt worden voor kantoorruimte aan huis. Naast deze woningtypen zijn ook andere woningtypen eenvoudig in te delen met een kantoorruimte op de begane grond. In onze prijsberekenmodule bepaalt u zelf hoe groot uw kantoor wordt door de juiste afmeting van het bijgebouw of de berging te selecteren. Klaar met het ontwerp? U kunt de offerte van uw eigen samengestelde woning meteen downloaden.

Bespreekt u de mogelijkheden van een woning met kantoor aan huis liever persoonlijk met ons? Wij gaan graag met u in gesprek! Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Stuur ons een mail >

     

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!