Terug naar overzicht 5 juli 2016

Huis bouwen? Dit zijn de kosten!

Een huis bouwen brengt kosten met zich mee, maar waar moet u dan precies op rekenen? En net zo belangrijk: hoe kunt u zelf de kosten van de bouw beïnvloeden? Groothuisbouw biedt u de mogelijkheid om online een calculatie te maken en in één oogopslag zien wat een huis bouwen gaat kosten!  

Indicatie kosten huis bouwen

Voordat u kiest voor nieuwbouw wilt u graag een indicatie van de kosten voor een
huis bouwen. Dit blijkt in de praktijk vaak lastig omdat elk huis zijn eigen prijskaartje heeft. Bij Groothuisbouw vinden we dat u al in het voorstadium een indicatie van de kosten moet krijgen als u een huis gaat bouwen. Daarom hebben wij een online module ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw woning kunt samenstellen en meteen de prijzen kunt inzien. Zo weet u dus al op voorhand wat een huis bouwen gaat kosten. 

Kosten huis bouwen per m3

Met onze online module ziet u niet alleen wat het complete huis gaat kosten, maar kunt u ook de kosten van een huis bouwen per m3 bekijken. Zo kunt u de prijzen van de verschillende woningtypen onderling vergelijken én kijken wat de verhoudingen zijn in vergelijking met andere bouwbedrijven. Naast de kosten van een huis bouwen per m3 kunt u meteen een voorbeeld van uw woning bekijken. Al klikkend kunt u uw eigen huis ontwerpen en uiteindelijk ziet u een prachtig voorbeeld van het eindresultaat. Heeft u wensen die niet zijn opgenomen in de online module? Bespreek het met onze adviseurs. Want een huis bouwen is bij ons niet alleen scherp geprijsd; wij denken ook van A tot Z met u mee in de realisatie van uw droomwoning.

Online huis bouwen kosten berekenen

Kiest u ervoor om zelf uw huis te bouwen met hulp van Groothuisbouw? Dan kunt u online berekenen wat het gaat kosten als Groothuisbouw uw huis gaat bouwen. Met behulp
van onze online module bepaalt u helemaal zelf van welke extra opties en luxeuitbreidingen u gebruik wilt maken. Gaandeweg het ontwerpproces kunt u eenvoudig een ander woningtype selecteren om te inventariseren op wat voor kosten u in dat geval uitkomt. Bovendien kunt u in de vervolgstappen volop experimenteren met verschillende soorten dakbedekking, dakkapellen of erkers. Zo komt u spelenderwijs tot een woning die niet alleen bij ú past, maar ook bij de kosten die u voor ogen heeft. Online uw huis ontwerpen en de kosten van het bouwen uitrekenen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
 
Wilt u zeker weten wat een huis bouwen gaat kosten? Ga direct online uw huis ontwerpen en ontdek de prijzen van uw droomhuis!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!

Halfvrijstaande woning bouwen? Het kan vanaf nu bij Groothuisbouw!

Droomt u al langer over het bouwen van uw eigen woning en weet u nagenoeg zeker dat dit een halfvrijstaande woning moet worden? Dan hebben we GROOT nieuws bij Groothuisbouw: wij introduceren namelijk onze nieuwe reeks geschakelde villa’s! Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden? Onze ontwerper Goerez vertelt er alles over!

Keimwerk; wat is het en waarom zou u ervoor kiezen?

U heeft het vást weleens gezien: een moderne stijlvolle woning waarvan de buitenmuren compleet in één kleur zijn afgewerkt. Of misschien heeft u bij het bekijken van onze woningtypen en -uitvoeringen de term ‘keimwerk’ al eens als keuzemogelijkheid voorbij zien komen. Maar wat is ‘keimwerk’ precies, waarom zou u ervoor kiezen en zijn er ook nadelen? Wij leggen het graag uit!