Terug naar overzicht 5 juli 2016

Huis bouwen? Dit zijn de kosten!

Een huis bouwen brengt kosten met zich mee, maar waar moet u dan precies op rekenen? En net zo belangrijk: hoe kunt u zelf de kosten van de bouw beïnvloeden? Groothuisbouw biedt u de mogelijkheid om online een calculatie te maken en in één oogopslag zien wat een huis bouwen gaat kosten!  

Indicatie kosten huis bouwen

Voordat u kiest voor nieuwbouw wilt u graag een indicatie van de kosten voor een
huis bouwen. Dit blijkt in de praktijk vaak lastig omdat elk huis zijn eigen prijskaartje heeft. Bij Groothuisbouw vinden we dat u al in het voorstadium een indicatie van de kosten moet krijgen als u een huis gaat bouwen. Daarom hebben wij een online module ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw woning kunt samenstellen en meteen de prijzen kunt inzien. Zo weet u dus al op voorhand wat een huis bouwen gaat kosten. 

Kosten huis bouwen per m3

Met onze online module ziet u niet alleen wat het complete huis gaat kosten, maar kunt u ook de kosten van een huis bouwen per m3 bekijken. Zo kunt u de prijzen van de verschillende woningtypen onderling vergelijken én kijken wat de verhoudingen zijn in vergelijking met andere bouwbedrijven. Naast de kosten van een huis bouwen per m3 kunt u meteen een voorbeeld van uw woning bekijken. Al klikkend kunt u uw eigen huis ontwerpen en uiteindelijk ziet u een prachtig voorbeeld van het eindresultaat. Heeft u wensen die niet zijn opgenomen in de online module? Bespreek het met onze adviseurs. Want een huis bouwen is bij ons niet alleen scherp geprijsd; wij denken ook van A tot Z met u mee in de realisatie van uw droomwoning.

Online huis bouwen kosten berekenen

Kiest u ervoor om zelf uw huis te bouwen met hulp van Groothuisbouw? Dan kunt u online berekenen wat het gaat kosten als Groothuisbouw uw huis gaat bouwen. Met behulp
van onze online module bepaalt u helemaal zelf van welke extra opties en luxeuitbreidingen u gebruik wilt maken. Gaandeweg het ontwerpproces kunt u eenvoudig een ander woningtype selecteren om te inventariseren op wat voor kosten u in dat geval uitkomt. Bovendien kunt u in de vervolgstappen volop experimenteren met verschillende soorten dakbedekking, dakkapellen of erkers. Zo komt u spelenderwijs tot een woning die niet alleen bij ú past, maar ook bij de kosten die u voor ogen heeft. Online uw huis ontwerpen en de kosten van het bouwen uitrekenen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
 
Wilt u zeker weten wat een huis bouwen gaat kosten? Ga direct online uw huis ontwerpen en ontdek de prijzen van uw droomhuis!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Dick Datema: “Voordat ik het wist waren er 27 jaren voorbij”

Dick Datema werkt ondertussen al 27 jaar met Groothuisbouw samen. Als stukadoors- en afbouwbedrijf verzorgt Datema jaarlijks de afwerking van meer dan 200 Groothuisbouwwoningen. Volgens Dick staat vooral het woord ‘vertrouwen’ centraal in de samenwerking. Vertrouwen in elkaars werk en vertrouwen in élkaar. En dat werkt in alles door…

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…