Terug naar overzicht 5 juli 2016

Huis bouwen? Dit zijn de kosten!

Een huis bouwen brengt kosten met zich mee, maar waar moet u dan precies op rekenen? En net zo belangrijk: hoe kunt u zelf de kosten van de bouw beïnvloeden? Groothuisbouw biedt u de mogelijkheid om online een calculatie te maken en in één oogopslag zien wat een huis bouwen gaat kosten!  

Indicatie kosten huis bouwen

Voordat u kiest voor nieuwbouw wilt u graag een indicatie van de kosten voor een
huis bouwen. Dit blijkt in de praktijk vaak lastig omdat elk huis zijn eigen prijskaartje heeft. Bij Groothuisbouw vinden we dat u al in het voorstadium een indicatie van de kosten moet krijgen als u een huis gaat bouwen. Daarom hebben wij een online module ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw woning kunt samenstellen en meteen de prijzen kunt inzien. Zo weet u dus al op voorhand wat een huis bouwen gaat kosten. 

Kosten huis bouwen per m3

Met onze online module ziet u niet alleen wat het complete huis gaat kosten, maar kunt u ook de kosten van een huis bouwen per m3 bekijken. Zo kunt u de prijzen van de verschillende woningtypen onderling vergelijken én kijken wat de verhoudingen zijn in vergelijking met andere bouwbedrijven. Naast de kosten van een huis bouwen per m3 kunt u meteen een voorbeeld van uw woning bekijken. Al klikkend kunt u uw eigen huis ontwerpen en uiteindelijk ziet u een prachtig voorbeeld van het eindresultaat. Heeft u wensen die niet zijn opgenomen in de online module? Bespreek het met onze adviseurs. Want een huis bouwen is bij ons niet alleen scherp geprijsd; wij denken ook van A tot Z met u mee in de realisatie van uw droomwoning.

Online huis bouwen kosten berekenen

Kiest u ervoor om zelf uw huis te bouwen met hulp van Groothuisbouw? Dan kunt u online berekenen wat het gaat kosten als Groothuisbouw uw huis gaat bouwen. Met behulp
van onze online module bepaalt u helemaal zelf van welke extra opties en luxeuitbreidingen u gebruik wilt maken. Gaandeweg het ontwerpproces kunt u eenvoudig een ander woningtype selecteren om te inventariseren op wat voor kosten u in dat geval uitkomt. Bovendien kunt u in de vervolgstappen volop experimenteren met verschillende soorten dakbedekking, dakkapellen of erkers. Zo komt u spelenderwijs tot een woning die niet alleen bij ú past, maar ook bij de kosten die u voor ogen heeft. Online uw huis ontwerpen en de kosten van het bouwen uitrekenen was nog nooit zo leuk en makkelijk!
 
Wilt u zeker weten wat een huis bouwen gaat kosten? Ga direct online uw huis ontwerpen en ontdek de prijzen van uw droomhuis!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.

“Je bouwt een band op met elkaar; dat werkt erg prettig”

Hoe je een succesvolle zakelijke samenwerking opbouwt én behoudt? Daar kunnen ze bij Raab Karcher in Vriezenveen over meepraten. Al dertig jaar leveren ze de bouwmaterialen aan Groothuisbouw. Hét geheim van dit succes volgens commercieel manager Menno Hoekstra? “Loyaal blijven en met elkaar meebewegen.” Tijd voor een mooi gesprek met hem én twee van zijn collega’s in Vriezenveen.