Terug naar overzicht 9 januari 2023

Halfvrijstaande woning bouwen? Het kan vanaf nu bij Groothuisbouw!

Droomt u al langer over het bouwen van uw eigen woning en weet u nagenoeg zeker dat dit een halfvrijstaande woning moet worden? Dan hebben we GROOT nieuws bij Groothuisbouw: wij introduceren namelijk onze nieuwe reeks geschakelde villa’s! Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden? Onze ontwerper Goerez vertelt er alles over!

Vier verschillende uitvoeringen

De basis voor de nieuwe reeks halfvrijstaande woningen is de bestaande vrijstaande stadsvilla GH1. Deze hoogbouw villa is door onze ontwikkelaars omgetoverd tot een heuse geschakelde villa met twee aparte wooneenheden. Daarbij heeft u keuze uit vier verschillende uitvoeringen: 

  • Notarisstijl 
  • Gemetselde topgevels
  • Eigentijds & Strak
  • Strak & Robuust

Meer informatie >

Halfvrijstaande woning 'Notarisstijl' 

Waarom ook halfvrijstaande woningen?

Lange tijd stond Groothuisbouw bekend als dé partij voor de bouw van luxueuze vrijstaande woningen. Nu kunt u ook voor een halfvrijstaande woning bij ons terecht. Volgens ontwerper Goerez Mahmoud heeft dit verschillende redenen. “De zogeheten ‘halfvrijstaande woning’ ligt qua prijs net iets lager. Zo kunnen we nóg meer woondromen werkelijkheid maken; iets dat we bij Groothuisbouw het allerliefst doen!” Volgens Goerez speelt het ook mee dat we in een andere tijd leven. “Je ziet dat steeds meer kavels bestemd zijn voor halfvrijstaande woningen. Met het huidige woningtekort zal dat alleen maar toenemen. Dat vraagt om meedenken en meebewegen van ons als bouwbedrijf.”

Halfvrijstaande woning 'Eigentijds & Strak' 

Extra opties naar wens

Hoewel er door de ontwikkelaars van Groothuisbouw is gekozen voor een aantal vaste woninguitvoeringen, zijn er nog steeds volop mogelijkheden om de woning ‘uniek’ te maken. Gaat u voor nog meer ruimte door te kiezen voor een berging of droomt u helemaal weg bij de gedachte aan een schitterende serre? Het kan allemaal! Door uw woning te verfraaien met extra opties maakt u er echt uw eigen unieke droomwoning van! 

Halfvrijstaande woning 'Strak & Robuust' 

U kunt uw halfvrijstaande woning onder andere voorzien van de volgende opties: 

  • Dakkapel
  • Serre/Veranda
  • Bijgebouw
  • Berging
  • Luiken
  • Voordeur met smeedijzer

Ook sluit Goerez de mogelijkheid van laagbouw niet uit. “We bieden voor het twee-onder-een-kap-segment nu alleen nog hoogbouw aan, maar we zijn ook al bezig met de mogelijkheden van een laagbouwvariant. Het belangrijkste is dat in principe álles mogelijk is bij Groothuisbouw en dat opdrachtgevers al hun wensen bij ons neer kunnen leggen!”

Halfvrijstaande woning 'Gemetselde topgevels' 

Interesse, en dan?

Bent u geïnteresseerd in een halfvrijstaande woning van Groothuisbouw? Dan wilt u natuurlijk graag weten hoe de bouw van uw woning in z’n werk gaat. Onze twee-onder-een-kapwoningen zijn helaas niet te configureren op onze website. Wél vindt u daar meer informatie over de prijs van deze woning en kunt u alvast inspiratie op doen tussen de verschillende impressies!

Enthousiast geworden van onze nieuwe reeks halfvrijstaande woningen en benieuwd naar meer? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek stellen onze adviseurs graag met u uw half vrijstaande woning samen, volledig naar uw wens. Dit kan op locatie in Emmeloord, maar ook online tijdens een videogesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.

“Je bouwt een band op met elkaar; dat werkt erg prettig”

Hoe je een succesvolle zakelijke samenwerking opbouwt én behoudt? Daar kunnen ze bij Raab Karcher in Vriezenveen over meepraten. Al dertig jaar leveren ze de bouwmaterialen aan Groothuisbouw. Hét geheim van dit succes volgens commercieel manager Menno Hoekstra? “Loyaal blijven en met elkaar meebewegen.” Tijd voor een mooi gesprek met hem én twee van zijn collega’s in Vriezenveen.