Terug naar overzicht 11 mei 2020

Wij bouwen óók nu veilig en gezond aan uw droomhuis!

Als u nieuwbouwplannen heeft kunt u waarschijnlijk niet wáchten om uw plannen verder te concretiseren. Maar tijdens de coronacrisis zit u ook met vragen. Want: ‘kan ik nog steeds bij Groothuisbouw terecht?’, ‘Zijn de modelwoningen gewoon open ter bezichtiging?’ en ‘kan ik persoonlijk langskomen om mijn wensen te bespreken?’ Logische vragen, waar wij gelukkig een geruststellend antwoord op hebben!

Een veilig adviesgesprek

Wij willen niet alleen dat u zich welkom voelt bij ons, maar ook veilig en op uw gemak! Daarom hebben we een aantal aanpassingen doorgevoerd zodat u ook nú gewoon langs kunt komen voor een adviesgesprek. De tafels in ons kantoor zijn bijvoorbeeld voorzien van plexiglas schermen zodat we veilig met u in gesprek kunnen. Ook is er ontsmettingsgel aanwezig én worden deurklinken, tafels en andere objecten continu gereinigd. Ook de bekende 1,5 meter afstand houden we voortdurend in acht. Zo hopen we u hetzelfde veilige en welkome gevoel te geven als anders, ook in coronatijd!

Óók via uw pc…
Vindt u het ondanks deze maatregelen toch prettiger om vanuit uw eigen woning het gesprek te voeren? Geen probleem, dan plannen we een videobelgesprek met u in. Best handig, want bij een videogesprek kunnen we het scherm met u delen. Zo kunnen we eventuele aanpassingen live intekenen en lijkt het net of u écht bij ons aan tafel zit! 

videobellen met Groothuisbouw

Modelwoningen gewoon open

In de aanloop naar een nieuwe woning wilt u niets liever dan inspiratie opdoen. Geen probleem, want onze modelwoningen in Emmeloord zijn gewoon geopend! Ook hier hebben we er álles aan gedaan om uw bezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken. Per modelwoning is aangegeven hoeveel mensen de woning tegelijk mogen bezichtigen. Is het maximaal aantal mensen al aan het rondkijken? Dan kunt u eerst de buitenzijde van de woningen bekijken; fraai om te zien en vrijwel nét zo belangrijk tijdens de oriënterende fase. 

Rustig binnen rondneuzen
Gaat u de woning van binnen bekijken? Dan treft u bij binnenkomst ontsmettingsgel voor uw handen. Klinken hoeft u niet aan te raken omdat alle binnendeuren open zijn. Ook wordt er regelmatig ontsmet en is er een adviseur en gastvrouw aanwezig om alles in goede banen te leiden. Kortom: geen reden om een bezoek uit te stellen. We heten u van harte welkom voor een spontaan bezoek aan onze modelwoningen! (Een afspraak is niet nodig).

Op onze bouwplaats gaan de werkzaamheden gewoon door

Onze bouwmethode leent zich uitstekend voor het 1,5 meter-beleid, omdat de verschillende werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten. Bovendien besteden we nu nog meer aandacht aan de planning, zodat het werk veilig en gestroomlijnd door kan gaan. Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Er werken zo min mogelijk mensen tegelijkertijd aan de woning en we hanteren overal 1,5 meter afstand. Bouwvakkers lunchen bijvoorbeeld zoveel mogelijk buiten, met voldoende afstand tot elkaar. En de bouw van uw woning? Die gaat met deze maatregelen onverminderd door:  we leveren nog steeds 5 woningen per week op. Ook het proostmoment bij de oplevering laten we graag doorgaan, uiteraard op 1,5 meter afstand! :-)

Kortom: geen reden tot twijfel; u bent van harte welkom bij Groothuisbouw. Wij zorgen ervoor dat u zich net zo welkom én veilig voelt als anders! Kom langs voor een lekkere kop koffie (of maak een lekker bakkie voor uzelf vanachter uw laptop) en ga aan de slag met úw droomplan!


  Ja, ik wil een adviesgesprek met Groothuisbouw >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.