Terug naar overzicht 12 december 2017

4 tips bij het vinden van het juiste bouwbedrijf

Bouwbedrijf zoeken? Met deze tips vindt u de juiste partner!
Als u van plan bent om een woning te laten bouwen is een van de eerste stappen vaak het zoeken naar een geschikt bouwbedrijf. Natuurlijk wilt u die zoektocht zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren. Maar waar moet u precies op letten bij het vinden van een betrouwbaar bouwbedrijf? Wij geven u graag een viertal handige tips.

1. Kies een bouwbedrijf op basis van uw woonwensen

Weet u nog niet welk soort woning u wilt laten bouwen? Kom u dan oriënteren bij Groothuisbouw in Emmeloord. Groothuisbouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van vrijstaande woningen in diverse uitvoeringen en stijlen. Bij ons kantoor in Emmeloord hebben wij 5 modelwoningen gebouwd, die u 6 dagen per week zonder afspraak kunt bezoeken. Zo krijgt u een perfecte indruk van de sfeer en kwaliteit van de woningen die wij bouwen. Bent u gecharmeerd van onze modelwoningen, maar wilt u toch nog iets aanpassen? Dat kan! Onze woningtypen kunnen wat betreft uitstraling, afmeting, indeling en afwerking volledig worden aangepast aan uw wensen. 

2. Houd bij de keuze voor een bouwbedrijf rekening met uw budget

In de zoektocht naar een geschikt bouwbedrijf is het belangrijk dat u een goed beeld heeft van uw financiële mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of het door u gekozen bouwbedrijf uw droomwoning binnen uw budget kan realiseren. Omdat u niet voor vervelende verrassingen wilt komen te staan, is het van groot belang dat ook het bouwbedrijf transparant is over de kosten van een huis bouwen. Bij Groothuisbouw hebben we hiervoor een online prijsberekenmodule ontworpen. Op onze website kunt u zelf in 7 stappen de prijs van uw droomwoning berekenen. Zo kunt u precies zien wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en weet u vooraf volledig waar u aan toe bent. Wel zo fijn! 

3. Zoek ook buiten uw eigen regio naar een bouwbedrijf

Als u een bouwbedrijf zoekt, is het logisch dat u in eerste instantie naar bedrijven bij u in de buurt kijkt. Woont u bijvoorbeeld in Groningen, dan zoekt u al gauw naar een bouwbedrijf in noord Nederland. Maar het is de moeite waard om ook eens buiten uw eigen omgeving te zoeken. Want wist u dat een bedrijf als Groothuisbouw vrijstaande woningen bouwt door heel Nederland? Dus ook als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in midden Nederland of zuid Nederland zijn wij de juiste partij om uw woning te bouwen.  

4. Informeer naar de ervaring van anderen met het bouwbedrijf

In het proces van een woning bouwen komt er veel op u af. Om geen overhaaste beslissingen te nemen is het erg belangrijk om u vooraf goed te laten voorlichten. Heeft u een bouwbedrijf op het oog? Vraag dan eens naar ervaringen van anderen. Bij Groothuisbouw is dat heel eenvoudig. Via Klantenvertellen.nl kunnen opdrachtgevers na de oplevering van hun woning een enquête invullen over hun woning en het bouwen met Groothuisbouw. Bent u benieuwd waarom 95% van onze klanten ons aanbeveelt? Bekijk op Klantenvertellen.nl de beoordelingen van opdrachtgevers die u voorgingen.
 
Benieuwd of wij uw bouwbedrijf zijn?
                                    

Bezoek onze modelwoningen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!

Halfvrijstaande woning bouwen? Het kan vanaf nu bij Groothuisbouw!

Droomt u al langer over het bouwen van uw eigen woning en weet u nagenoeg zeker dat dit een halfvrijstaande woning moet worden? Dan hebben we GROOT nieuws bij Groothuisbouw: wij introduceren namelijk onze nieuwe reeks geschakelde villa’s! Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen en mogelijkheden? Onze ontwerper Goerez vertelt er alles over!

Keimwerk; wat is het en waarom zou u ervoor kiezen?

U heeft het vást weleens gezien: een moderne stijlvolle woning waarvan de buitenmuren compleet in één kleur zijn afgewerkt. Of misschien heeft u bij het bekijken van onze woningtypen en -uitvoeringen de term ‘keimwerk’ al eens als keuzemogelijkheid voorbij zien komen. Maar wat is ‘keimwerk’ precies, waarom zou u ervoor kiezen en zijn er ook nadelen? Wij leggen het graag uit!