Terug naar overzicht 18 juli 2022

10 jaar garantie: zorgeloos wonen met Groothuisbouw!

Zorgeloos genieten van uw nieuwe woning; dát is de ambitie van Groothuisbouw. Onze vernieuwde en uitgebreide garantie laat goed zien hoe we hierin telkens een stap verder gaan. Onze standaard bouwkundige garantie hebben we namelijk verlengd naar 10 jaar. Wim Hofstede is Manager Service en Onderhoud bij Groothuisbouw en legt uit wat de voordelen zijn van ons garantiepakket. Én waarom het perfect aansluit bij het ultieme ‘Groothuisbouw gevoel’.

Het ‘Groothuisbouw gevoel’

“We willen onze opdrachtgevers het ‘Groothuisbouw gevoel’ laten ervaren. Dat houdt in dat onze opdrachtgevers kunnen bouwen op onze kwaliteit, betrouwbaarheid én service. Niet alleen bij de oplevering van hun woning, maar voor langere tijd. Daarom zoeken we continu naar manieren om onze klantrelaties te verbeteren. De uitbreiding van het garantiepakket sluit perfect aan bij die ambitie.”

Een uitgebreid garantiepakket

“Het pakket is samengesteld uit drie verschillende onderdelen. Het eerste deel bestaat uit de standaard bouwkundige garantie, die voor alle opdrachtgevers verlengd is naar 10 jaar. We zijn trots dat we deze unieke garantie kunnen bieden aan onze opdrachtgevers! Daarnaast voeren we regelmatig bouwkundige conditiechecks uit bij alle woningen met deze garantie. Hierbij controleren we de staat van de woning op een aantal vastgestelde punten, zoals het schilderwerk en de EPDM dakbedekking. De aandachtspunten die voortkomen uit deze conditiechecks maken we inzichtelijk in de Groothuisbouwapp. Zo zijn onze opdrachtgevers volledig op de hoogte van de staat van hun woning en kunnen ze waar nodig een specialist inschakelen voor het onderhoud.”

10 jaar all-in garantie op uw installaties

“Het derde onderdeel van ons garantiepakket bestaat uit de garantie op de installaties, zoals de warmtepomp en de ventilatievoorziening. Standaard is deze garantie twee jaar, maar deze kan optioneel verlengd worden naar tien jaar. Ideaal voor mensen die het onderhoud aan hun installaties volledig uit handen willen geven! Deze uitbreiding is beschikbaar in abonnementsvorm, waarbij opdrachtgevers het complete onderhoud van de installatie all-in aan ons uitbesteden. En all-in betekent ook echt all-in: uren, materialen én 24/7 hulp bij calamiteiten, álles zit er in.”




“Met dit uitgebreide garantiepakket bieden we onze klanten honderd procent wooncomfort voor een lange periode. De conditiechecks en het preventieve onderhoud voorkomen verstoringen in het gebruikscomfort én hoge onverwachte kosten. Het enige wat onze opdrachtgevers nog hoeven doen is genieten van hun prachtige nieuwe woning: precíes zoals het is bedoeld!”

Bent u één van onze opdrachtgevers en heeft u vragen over deze uitgebreide garantie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.