Terug naar overzicht 18 juli 2022

10 jaar garantie: zorgeloos wonen met Groothuisbouw!

Zorgeloos genieten van uw nieuwe woning; dát is de ambitie van Groothuisbouw. Onze vernieuwde en uitgebreide garantie laat goed zien hoe we hierin telkens een stap verder gaan. Onze standaard bouwkundige garantie hebben we namelijk verlengd naar 10 jaar. Wim Hofstede is Manager Service en Onderhoud bij Groothuisbouw en legt uit wat de voordelen zijn van ons garantiepakket. Én waarom het perfect aansluit bij het ultieme ‘Groothuisbouw gevoel’.

Het ‘Groothuisbouw gevoel’

“We willen onze opdrachtgevers het ‘Groothuisbouw gevoel’ laten ervaren. Dat houdt in dat onze opdrachtgevers kunnen bouwen op onze kwaliteit, betrouwbaarheid én service. Niet alleen bij de oplevering van hun woning, maar voor langere tijd. Daarom zoeken we continu naar manieren om onze klantrelaties te verbeteren. De uitbreiding van het garantiepakket sluit perfect aan bij die ambitie.”

Een uitgebreid garantiepakket

“Het pakket is samengesteld uit drie verschillende onderdelen. Het eerste deel bestaat uit de standaard bouwkundige garantie, die voor alle opdrachtgevers verlengd is naar 10 jaar. We zijn trots dat we deze unieke garantie kunnen bieden aan onze opdrachtgevers! Daarnaast voeren we regelmatig bouwkundige conditiechecks uit bij alle woningen met deze garantie. Hierbij controleren we de staat van de woning op een aantal vastgestelde punten, zoals het schilderwerk en de EPDM dakbedekking. De aandachtspunten die voortkomen uit deze conditiechecks maken we inzichtelijk in de Groothuisbouwapp. Zo zijn onze opdrachtgevers volledig op de hoogte van de staat van hun woning en kunnen ze waar nodig een specialist inschakelen voor het onderhoud.”

10 jaar all-in garantie op uw installaties

“Het derde onderdeel van ons garantiepakket bestaat uit de garantie op de installaties, zoals de warmtepomp en de ventilatievoorziening. Standaard is deze garantie twee jaar, maar deze kan optioneel verlengd worden naar tien jaar. Ideaal voor mensen die het onderhoud aan hun installaties volledig uit handen willen geven! Deze uitbreiding is beschikbaar in abonnementsvorm, waarbij opdrachtgevers het complete onderhoud van de installatie all-in aan ons uitbesteden. En all-in betekent ook echt all-in: uren, materialen én 24/7 hulp bij calamiteiten, álles zit er in.”
“Met dit uitgebreide garantiepakket bieden we onze klanten honderd procent wooncomfort voor een lange periode. De conditiechecks en het preventieve onderhoud voorkomen verstoringen in het gebruikscomfort én hoge onverwachte kosten. Het enige wat onze opdrachtgevers nog hoeven doen is genieten van hun prachtige nieuwe woning: precíes zoals het is bedoeld!”

Bent u één van onze opdrachtgevers en heeft u vragen over deze uitgebreide garantie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!