Garantie

"Onze service is wat ons betreft een speerpunt van ons bedrijf."

Het zit diep geworteld in elke medewerker. Het is ons bestaansrecht! Dat zult u in de praktijk ervaren als u kiest voor een woning van Groothuisbouw. 

Een uitstekende service draagt bij aan uw woonplezier tot in lengte van jaren. De servicedienst van Groothuisbouw is een flexibele afdeling, die dankzij de kwaliteit van onze woningen niet vaak in actie hoeft te komen. Mocht u onze servicedienst onverhoopt toch nodig hebben, dan staat zij snel en met vakkundige mensen voor u paraat. En diezelfde servicemensen zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Heeft u een vraag over uw woning of wilt u een serviceverzoek indienen? Dan kunt u terecht op onze servicepagina.

Garantie

Garantie en service horen onlosmakelijk bij elkaar. Bij het serviceniveau van Groothuisbouw horen dus ook garantievoorwaarden waar u op kunt bouwen. Waar u onder andere van uit mag gaan:

1. Na oplevering geldt een onderhoudstermijn van 6 maanden
2. Na oplevering krijgt u vijf en half jaar garantie op verborgen gebreken
3. Na oplevering krijgt u tien en half jaar garantie op ernstige gebreken.

Vraag aan een van onze adviseurs gerust naar onze volledige garantievoorwaarden. 

Ons uiterste best doen voor een tevreden opdrachtgever gaat bij Groothuisbouw overigens verder dan het ons houden aan de garantietermijnen. Dat bewijzen wij u graag in de praktijk, maar daar is natuurlijk eerst interesse van uw kant voor nodig. En dat begint allemaal met de afslag Emmeloord op de A6.

Klantenvertellen.nl

Wij willen graag weten of we aan de verwachting van onze opdrachtgevers hebben voldaan. En wie kan ons dat beter vertellen dan onze opdrachtgevers zelf? Daarom vragen wij onze opdrachtgevers in een anonieme enquête om een rapportcijfer te geven voor hun woning en de dienstverlening van Groothuisbouw. 

Nieuwsgierig? Klik voor de resultaten op: klantenvertellen.nl. Zo kunt u zien hoe onze opdrachtgevers ons waarderen en kunnen wij onze opdrachtgevers in de toekomst alleen nog maar beter bedienen!

Modelwoningen

Zes speciaal voor u
gebouwde modelwoningen.

Bezoek onze modelwoningen

Contact

Wij zijn 

Groothuisbouw

Neem contact op

OPEN HUIS

De kans om te zien

wat wij bouwen

Bezoek een Open Huis