Adres

Beatrixlaan, 3284 Zuid-Beijerland, Netherlands

Woningtype

n.b.

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF
Op woensdag 3 februari 2016 is het Open Huis in deze woning, type GL6, uitgevoerd in notarisstijl.

Deze mooi afgewerkte woning is gebouwd met een kap van 53 graden (standaard is 48 graden). Deze steilere dakhelling geeft nog meer ruimte op de verdieping en geeft tevens de mogelijkheid om een extra kozijn in de nok te plaatsen. Opvallend zijn de grijs gemeleerde gevelsteen, de gestreken i.p.v. geborstelde voeg, de luiken en de toepassing van een solar tube op de verdieping. Binnen wordt de woonkamer door ensuite wanden gescheiden van de comfortabele leefkeuken, tevens zijn op de begane grond onder andere een tuinkamer, bijkeuken en garage te vinden. Op de verdieping is onder andere gekozen voor 3 vaste kasten, een slaapkamer met inloopkast, een badkamer en een separaat toilet.

Kortom: deze woning is het bezichtigen zeker meer dan waard! Noteert u woensdag 3 februari 2016 alvast in uw agenda? Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! Wij ontmoeten u graag op woensdag 3 februari!

Datum: woensdag 3 februari 2016

Adres: Akkerwinde 34 (tegenover Beatrixlaan), Zuid-Beijerland
Tijd: 16:00 - 20:00 uur.