Adres

Slingerweg 1, 2243 GT Wassenaar, Netherlands

Woningtype

n.b.

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF
Wilt u dit schitterende Herenhuis van binnen bewonderen? Kom dan naar het Open Huis op woensdag 22 april 2015 in Wassenaar.

U bent deze dag van harte welkom om dit schitterende Herenhuis in klassieke stijl te bezichtigen. Achter de statige voordeurpartij met dubbele voordeur loopt u vanuit de hal de grote woonkeuken en woonkamer binnen. Aan de binnenzijde is dit Herenhuis zeer luxe afgewerkt met onder andere stompe deuren en gordijnkoven. Een serre en veranda maken de begane grond compleet. Ook de beide verdiepingen zijn met in totaal 3 badkamers en 6 slaapkamers het bezichtigen meer dan waard. Met onder andere 4 schoorstenen, een verlengde dakkapel en een exclusieve gevelsteen is ook de afwerking van de buitenzijde zeer luxe.

Noteer woensdag 22 april alvast in uw agenda. Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier. We ontmoeten u graag in dit schitterende Herenhuis!