Adres

Chloralaan 1, Oostvoorne

Woningtype

GL3 | Notariswoning

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF

Op donderdag 14 november 2019 kunt u een kijkje nemen in deze Notariswoning in Oostvoorne. De woning is gebouwd met een schildkap, sluis en berging. De woning is onder andere voorzien van zeven enkele- en een dubbele dakkapel en twee serres: een aan de zij- en een de achterkant van de woning. De sluis en berging zijn aan de achterzijde over de volledige breedte voorzien van een veranda. 

De opdrachtgevers hebben ervoor gekozen om hun woning te voorzien van een zeer luxe afwerking; zo is het metselwerk aan voorzijde van de woning en van het bijgebouw uitgevoerd met een zogenaamde ‘knipvoeg’. Daarnaast heeft de woning een middenrisaliet bij de voordeurpartij en vier hoekrisalieten. Aan de voorzijde van de woning zijn deze risalieten voorzien van wit keimwerk. De luiken en statige dubbele voordeur maken het plaatje aan de buitenzijde compleet. 

Ook binnen is in deze woning genoeg te zien. Bekijk de foto’s voor een tipje van de sluier...! 

Wellicht is Oostvoorne voor u niet direct naast de deur, maar deze woning is de rit wat ons betreft meer dan waard!! 

We ontmoeten u graag! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.
Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! We zien u graag op donderdag 14 november!

Datum: Donderdag 14 november 2019
Adres: Chloralaan 1, Oostvoorne
Tijd: 16:00 - 20:00 uur