Adres

Maarnse Grindweg 22, 3951 LK Maarn, Netherlands

Woningtype

n.b.

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF
Op woensdag 18 mei 2016 bent u welkom tijdens het Open Huis in deze door Groothuisbouw gebouwde woning in Maarn.

De woning van het type GL5 is gebouwd op een unieke bosrijke locatie aan de Maarnse Grindweg 22. De opdrachtgevers van deze woning hebben gekozen voor een optimale benutting van de mogelijkheid om vergunningsvrij te bouwen. Zowel het bijgebouw als de garage zijn vergunningsvrij; dit is maarliefst 150 m2(!). De woning wordt via het bijgebouw met plat dak verbonden aan de dubbele garage welke voorzien is van sectionaal deuren. Een aantal andere kenmerken van de woning zijn: gemetselde topgevels, een frans balkon aan zowel de voor- als achterzijde van de woning, 8 dakramen, een vide, 2 badkamers op de verdieping, etc.

Kortom: een huis dat het bezichtingen meer dan waard is! Wilt u ook graag een kijkje nemen? Noteer dan woensdag 18 mei alvast in uw agenda. Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! Wij ontmoeten u graag op woensdag 18 mei.

Datum: woensdag 18 mei 2016
Adres: Maarnse Grindweg 22, Maarn
Tijd: 16:00 - 20:00 uur