Adres

Vriesschestraat, 6922 Duiven, Netherlands

Woningtype

n.b.

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF
Op donderdag 28 januari 2016 is het Open Huis in een door Groothuisbouw gebouwd Herenhuis klassiek in Duiven

Aan de buitenzijde van de woning vallen direct een aantal elementen op: de donkerblauwe luiken, de klassieke voordeur met smeedijzer en de royale serre-/veranda. Wat niet direct opvalt, maar wel een opvallend element is aan deze woning, is de garage. Deze is i.p.v. aan de zijkant, aan de achterkant van de woning aangebouwd. 
Binnen kunt u op de begane grond onder andere de grote keuken, de woonkamer en de werkkamer bezichtigen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Aangekomen op de tweede verdieping vindt u nogmaals 2 slaapkamers en een 2e badkamer. Kortom, deze woning is het bezichtigen meer dan waard.

Wilt u ook graag eens een kijkje nemen in een pas opgeleverde woning van Groothuisbouw? Noteer dan donderdag 28 januari 2016 alvast in uw agenda. Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! Wij ontmoeten u graag op donderdag 28 januari!

Datum: donderdag 28 januari 2016
Adres: Vriesschestraat, Duiven
Tijd: 16:00 - 20:00 uur