Adres

Spoorlaan 12D, 6562 AM Groesbeek, Netherlands

Woningtype

n.b.

Datum & tijd


Heeft u altijd al eens een door Groothuisbouw gebouwde woning willen bezichtigen? Kom dan op woensdag 11 februari 2015 tussen 16:00 en 20:00 uur naar het Open Huis in Groesbeek.

Op deze datum kunt u aan de Hogewaldseweg 23 een door ons gebouwde P-kap zonder bijgebouw bezichtigen. De P-kap is gebouwd in notarisstijl. Dit betekent dat de woning onder andere is voorzien van 'Amsterdamse kozijnen' met roedeverdeling en hardstenen raamdorpels, zinken hemelwaterafvoeren en een gemetselde schoorsteen met hardstenen afdekker. Met een royale woonkamer en open keuken op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping is ook de binnenzijde van deze woning het bezichtigen meer dan waard!

Noteer woensdag 11 februari alvast in uw agenda. Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier. Wat ons betreft graag tot ziens in Groesbeek!