Adres

Rietgraslaan, 3451 Utrecht, Netherlands

Woningtype

n.b.

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF
Op woensdag 25 mei 2016 kunt u niet 1, maar 2 huizen bezichtigen in Montfoort! U bent deze dag aan het Rietgras in Montfoort welkom in een door ons gebouwde woning van het type GL2, uitgevoerd in notarisstijl. Tegenover deze woning is het tegelijkertijd ook Open Huis, daar ontmoeten wij u graag in een door ons gebouwd Bertram Beerbaum Herenhuis, type BB3.

De opdrachtgevens van deze mooie woning hebben gekozen voor diverse opties, zoals luiken, hanenkammen boven de kozijnen, maarliefst 8 dakkapellen, een extra schoorsteen en een serre. Qua indeling vindt u op de begane grond onder andere een royale woonkamer en woonkeuken, een werkkamer en garage. Op de verdieping zijn nog eens 5 slaapkamers en 2 badkamers te bezichtigen.

Zeker in combinatie met het andere Open Huis zijn dit wat ons betreft meer dan genoeg redenen om 25 mei naar Montfoort te komen! De Open Huizen vinden plaats van 16:00 tot 20:00 uur. Onze verkoopadviseurs staan u tijdens de Open Huizen graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! We ontmoeten u graag in een van beide woningen op woensdag 25 mei!

Datum: woensdag 25 mei 2016
Adres: Rietgras, Montfoort > TomTom: Wederiksingel, Montfoort
Tijd: 16:00 - 20:00 uur