Adres

Rietgraslaan, 3451 Utrecht, Netherlands

Woningtype

n.b.

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF
Op woensdag 25 mei 2016 kunt u niet 1, maar 2 huizen bezichtigen in Montfoort! U bent deze dag aan het Rietgras in Montfoort welkom in een door ons gebouwd Bertram Beerbaum Herenhuis, woningtype BB3. Tegenover deze woning is het tegelijkertijd ook Open Huis, daar ontmoeten wij u graag in een door ons gebouwde woning van het type GL2.

Het Bertram Beerbaum Herenhuis (woningtype BB3) heeft alles wat u van dit woningtype mag verwachten: stucwerk op de gevel, vlakke keramische dakpannen, een sluis met garage, een royale veranda en natuurlijk de opvallende voordeur met hoge glaspartij. Ook binnen is meer dan genoeg te zien. De woning is tijdens het Open Huis al volledig ingericht en bewoond. Een betere indruk van de deze woning kunnen wij u in een dag niet geven!

Zeker in combinatie met het andere Open Huis zijn dit wat ons betreft meer dan genoeg redenen om 25 mei naar Montfoort te komen! De Open Huizen vinden plaats van 16:00 tot 20:00 uur. Onze verkoopadviseurs staan u tijdens de Open Huizen graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! We ontmoeten u graag in een van beide woningen op woensdag 25 mei!

Datum: woensdag 25 mei 2016
Adres: Rietgras 2, Montfoort > TomTom: Wederiksingel, Montfoort
Tijd: 16:00 - 20:00 uur