Groothuisbouw
  • Groothuisbouw header-image 1
Terug naar vragen overzicht
Bouwt Groothuisbouw volgens traditionele bouw?


Traditionele bouw

Groothuisbouw is een traditionele bouwer. Dat betekent onder andere dat de woning wordt gebouwd met betonnen verdiepingsvloeren en dat onze metselaars zélf metselen op traditionele wijze. Dat doen zij voor een groot deel op de bouwplaats, maar de schoorstenen worden bijvoorbeeld van te voren gemetseld in onze fabriek.
Ook dakkapellen en erkers worden volledig in de fabriek getimmerd en klaargemaakt, inclusief de zeer duurzame en 30 jaar onderhoudsvrije EPDM dakbedekking.

Traditionele bouw, met de voordelen van prefab

Deze combinatie van traditioneel bouwen en prefabricage levert wat ons betreft alleen maar voordelen op. En dan gaat het niet zozeer om snelheid, maar vooral om kwaliteit.
Wilt u dit met eigen ogen zien? Kom dan eens langs voor een bezoek aan onze fabriek. Neem, indien u dat wenst, ook gerust uw eigen deskundige mee.


Binnen enkele weken wind- en waterdicht

Werken in een overdekte ruimte betekent dat je geen last hebt van weersinvloeden. In plaats dat de woning langdurig openstaat en vaak drijfnat wordt van de regen, worden nu de dakelementen, de erker en de dakkapellen droog aangeleverd op de bouwplaats. Door de korte bouwtijd staat de woning zelf ook minder bloot aan weersinvloeden.

Binnen enkele weken is uw huis al wind- en waterdicht en na 12-14 weken is uw woning klaar voor de oplevering. 

Een subliem eindresultaat

Dat maakt het traditioneel bouwen van een woning met Groothuisbouw bijzonder prettig. Want traditioneel bouwen is bij ons geen periode vol verrassingen, traditioneel bouwen staat bij Groothuisbouw synoniem voor een strakke planning en een nagenoeg foutloze bouw. Dat zorgt niet alleen voor een hoge klanttevredenheid, maar ook voor een schitterend eindresultaat. Een praktische woning, uitgevoerd met de meest luxe materialen. Dat betekent onder andere mooi gedetailleerde goten en dakkapellen, hoge kwaliteit kozijnen, prachtige hardhouten trappen, standaard vloerverwarming en luxe paneeldeuren. Kortom: een eindresultaat waar u trots op kunt zijn!

Wilt u meer weten over het laten bouwen van uw woning in traditionele bouw?

Vraag dan ons Huizenboek aan of ga direct aan de slag en stel zelf uw eigen woning samen op deze website en zie direct wat deze woning kost. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Groothuisbouw | Titaniumweg 10 | 8304 BR Emmeloord | T. 0527 – 624370 | E. info@groothuisbouw.nl

Terug naar vragen overzicht