Wat is Groothuisbouw voor een bouwbedrijf?

Terug naar overzicht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf om uw vrijstaande woning te laten bouwen? Dan is bouwbedrijf Groothuisbouw in Emmeloord de juiste keuze voor u. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van luxe vrijstaande woningen in allerlei soorten en maten. Wij vertellen u graag wat wij doen en hoe we dat doen!

Bouwbedrijf Emmeloord

Groothuisbouw is een bouwbedrijf dat niets liever doet dan persoonlijke woonwensen in vervulling laten gaan. We bouwen al meer dan 25 jaar vrijstaande woningen door heel Nederland en we zijn nog altijd trots op uiterst tevreden opdrachtgevers! Ons bouwbedrijf bouwt huizen volgens traditionele bouw. Dit betekent dat onze bouwvakkers de buitengevels van onze woningen steen voor steen op de bouwplaats opmetselen. Daarnaast zijn onze huizen uitgerust met betonnen verdiepingsvloeren, dat zorgt voor een degelijke en solide fundering. Naast traditionele bouw maken we ook gebruik van de voordelen van prefab bouw. Hierbij worden bepaalde elementen van onze woningen, zoals schoorstenen en dakkapellen, vooraf gemaakt in onze productiehal in Emmeloord. Deze worden vervolgens schoon en droog afgeleverd op de bouwplaats en daar in een keer op de woning geplaatst. Dit komt de kwaliteit van de woning ten goede omdat de woning snel wind- en waterdicht is. Bijkomend voordeel is de korte bouwtijd. Wij kunnen onze woningen doorgaans binnen 12 – 14 weken opleveren.

Werkwijze bouwbedrijf

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf, dan is het belangrijk om goed na te denken over wat u belangrijk vindt. Bij Groothuisbouw vinden we - naast een fantastisch eindproduct -  transparantie en openheid erg belangrijk. Daarom leggen we u graag uit wat onze werkwijze is. Als u uw vrijstaande woning door ons laat bouwen, kiest u eerst zelf een woningtype uit. Dit specifieke woningtype kunt u vervolgens helemaal aan uw persoonlijk woonwensen aanpassen. Zo kunt u onder andere kiezen welke afmeting en indeling uw woning moet krijgen, maar ook elementen als een erker, serre of een aangebouwde berging aan uw woning toevoegen. Zo kunt u de hele woning compleet aanpassen aan uw eigen unieke woonwensen. Bij Groothuisbouw betekent deze zogeheten catalogusbouw dus niet dat u beperkt wordt in uw keuze, want met onze aanpak bent u verzekert van een woning die precies bij u past. Daarnaast brengt onze werkwijze verschillende voordelen met zich mee. Omdat wij onze woningtype al talloze malen gebouwd hebben, ontwikkelden we nagenoeg foutloos en perfect gestroomlijnd bouwproces. Dit levert niet alleen een korte bouwtijd op, maar zorgt er ook voor dat u bij oplevering goedkoper uit bent! Wilt u meer weten over de werkwijze van bouwbedrijf Groothuisbouw? Lees dan ook eens over onze 10 zekerheden.

Groothuisbouw Emmeloord: een betrouwbaar bouwbedrijf

Omdat wij als betrouwbaar bouwbedrijf graag open zijn over onze werkwijze, maken wij ook geen geheim van de kosten van het bouwen van een vrijstaande woning. Op onze website kunt u met behulp van de ontwerpmodule precies uitrekenen wat het kost om uw ideale vrijstaande woning te bouwen. Het enige wat u hoeft te doen is de woning van uw wensen samenstellen, de module doet de rest! Heeft u specifieke wensen of wilt u de kosten toch liever eens persoonlijk met ons bespreken, dan kan dat natuurlijk ook. Maak een afspraak met een van onze adviseurs; wij helpen u graag om uw droomwoning te ontwikkelen!

Bouwbedrijf vrijstaande woning

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bouwbedrijf en wilt u een vrijstaande woning van Groothuisbouw weleens in het echt zien? Dat kan, want naast ons kantoor in Emmeloord hebben wij drie modelwoningen gebouwd, die vrij zijn om te bezichtigen. In de nieuwbouwwijk Emmelhage staan nog eens twee modelwoningen waar u ook zonder afspraak kunt gaan kijken. Kom langs en ontdek de kwaliteit van onze woningen zelf! Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf en onze vrijstaande woningen? Op onze website kunt u alle woningtypen van Groothuisbouw vinden en kunt u meteen aan de slag met uw eigen huis ontwerpen!