Open Huis in Wijchen

Hoefblad 2

Adres

Hoefblad 2

Woningtype

GH2 | Modern schildkap

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF

Op woensdag 26 februari kunt u een kijkje nemen in deze woning van het type GH2 in Wijchen. Tijdens het Open Huis heeft u de mogelijkheid deze woning van binnen en van buiten te bezichtigen. 

Dit herenhuis is modern uitgevoerd met schildkap. Bijzonder aan deze woning is dat hij gedraaid op de kavel staat. Vanuit de ruime hal loopt u de grote woonkamer binnen. Door middel van 2 deuren zijn de royale woonkamer en woonkeuken met elkaar verbonden. De woning beschikt over een berging en veranda. Aan de voorkant van de berging bevindt zich een carport. De woning heeft aan de voorkant en achterkant een dakkapel, die net als de ramen zijn voorzien van een moderne roedeverdeling

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een badkamer. 

Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur. 

Onze verkoopadviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! Wij ontmoeten u graag op woensdag 26 februari in Wijchen. 

Datum: woensdag 26 februari 2020 
Adres: Hoefblad 2, Wijchen 
Tijd: 16:00 – 20:00 uur