Open Huis in Rockanje

Achterstrypseweg 5, 3235 Rockanje

Adres

Achterstrypseweg 5, 3235 Rockanje

Woningtype

GL3 | Notariswoning

Datum & tijd


Technische tekening

download als PDF

Op woensdag 27 maart 2019 kunt u een kijkje nemen in deze schitterende Notariswoning (woningtype GL3) in Rockanje. Deze woning, gebouwd aan de Achterstrypseweg, is uitgevoerd met een schildkap en voorzien van diverse prachtige details, zoals louvre luiken, een smeedijzeren voordeur en gestreken voegwerk.

Aan ruimte is in deze woning in ieder geval geen gebrek. Naast het ruime hoofdgebouw van 14.87 x 9,66 meter is de woning voorzien van een grote serre, een veranda en een sluis met dubbele garage. Op de begane grond is onder andere gekozen voor een ruime woonkamer en woonkeuken. Op de verdieping is naast de royale badkamer en slaapkamers gekozen voor een aparte ruime voor wassen en drogen.

Deze woning is voorzien van een WTW-systeem en een aardwarmtepompsysteem. Tijdens het Open Huis zal naast een verkoopadviseur ook onze installatiedeskundige aanwezig zijn om u alles te kunnen vertellen over deze installaties.

Lijkt het u leuk om deze woning te bezichtigen? Kom dan een kijkje nemen tijdens het Open Huis op woensdag 27 maart! Een betere indruk van de kwaliteit van onze woningen kunnen wij u in één dag niet geven! Het Open Huis vindt plaats van 16:00 tot 20:00 uur.

Onze adviseurs staan u tijdens het Open Huis graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier! Wij ontmoeten u graag op woensdag 27 maart in Rockanje!

Datum: woensdag 27 maart 2019
Adres: Achterstrypseweg 5B, Rockanje
Tijd: 16:00 - 20:00 uur