Groothuisbouw
  • Groothuisbouw header-image 1
Pause Slider Play Slider Next Slider

Ons team

Met ruim 100 medewerkers realiseren wij 150 - 200 gepersonaliseerde woningen per jaar. Onze verkoopadviseurs stellen zich graag aan u voor!

“Ik luister goed en help u graag bij het inventariseren van uw wensen”
“Er moeten veel keuzes worden gemaakt om te komen tot de woning van uw dromen. Ik heb niet voor niets 2 oren en 1 mond... ik luister goed en help u graag bij het inventariseren van uw wensen. Als het nodig is draag ik ideeën aan. Eigenlijk ben ik pas tevreden als u dat bent!”
René de Groot
Manager verkoop
T 06 - 43 35 33 92
“Ik denk altijd met u mee en probeer u het beste advies te geven.”
“Voor veel mensen is het een droom om een eigen huis te laten bouwen. Ik help u graag uw droom te verwezenlijken. Daarbij moeten veel keuzes worden gemaakt. Het maakt mij niet uit of dat tijdens een spontaan bezoek aan ons bedrijf gebeurt of tijdens een ‘puntjes op de i’ gesprek. Ik denk altijd met u mee en probeer u het beste advies te geven. Zowel in het voortraject als in de contractfase.”
Ronald Bredewold
Verkoopadviseur
T 06 - 13 59 77 80
“Enthousiast en eerlijk: zo wil ik úw woonwensen realiseren!”
“Ik krijg er energie van als u met een goed gevoel de deur uitloopt. Daarom luister ik zorgvuldig naar uw woonwensen en geef ik u deskundig én eerlijk advies. Daarnaast kunt u bij mij altijd op een vlotte respons rekenen!”
Remco Post
Verkoopadviseur
T 06 - 30467934
“Het is een voorrecht om bij de meest transparante bouwer van Nederland te werken.”
“Het is een voorrecht om bij de meest transparante bouwer van Nederland te werken. Binnen ons bouwconcept kunnen genoeg keuzes worden gemaakt, maar het blijft voor u overzichtelijk. Het is mijn taak u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en die te vertalen naar een definitieve aanneemovereenkomst. Pas als de handtekening door u met een glimlach onder het contract wordt gezet, ben ik tevreden. Want het bouwen van een nieuwe woning moet een feestje zijn. Zowel in het voor-, in het bouw- als in het servicetraject. Ik hang voor u met plezier de spreekwoordelijke slingers op.”
François Hoogstrate
Kopersbegeleider
T 0527 - 624 370
“Ik help u graag om de puzzelstukjes op de goede plek te krijgen.”
“Met meer dan 25 jaren ervaring besef ik als geen ander dat het (laten) bouwen van een nieuwe woning een leuke maar ook spannende gebeurtenis is. Ik help u graag de juiste keuzes te maken en zo samen met u de puzzelstukjes op de goede plek te krijgen. Uw nieuwe woning… dat is mijn passie! Dat laat ik u met plezier in de praktijk ervaren.”
Tonny Gerritsen
Verkoopadviseur
T 06 - 55 89 12 30
“Bouwen is een kwestie van vertrouwen. Ik bewijs u graag in de praktijk dat wij dit vertrouwen waard zijn!”
“Het realiseren van woonwensen is het mooiste vak dat ik ken. De afwisseling, de creativiteit, de vakmensen waar ik dagelijks mee te maken heb en de impact die het heeft, zijn ongeëvenaard. Daar staat een grote verantwoordelijkheid tegenover die soms alles beheerst. Bouwen is een kwestie van vertrouwen. Ik bewijs u graag in de praktijk dat wij dit vertrouwen waard zijn!”
Robbin Willemsen
Verkoopadviseur
T 06 - 46 37 76 63
“Door de perfecte afstemming van de binnen- en buitenzijde wordt uw nieuwe woning uw nieuwe thuis! Dat is mijn doel, elke keer weer.”
“Door de perfecte afstemming van de binnen- en buitenzijde wordt uw nieuwe woning uw nieuwe thuis! Dat is mijn doel, elke keer weer. Want een thuis is veel meer dan een woning op zich. Het is de plek waar u bijvoorbeeld lekker tot rust kunt komen na een dag hard werken. Laten we deze plek samen ‘een gezicht’ geven. Een gezicht dat bij u past.”
Joost Boerman
Kopersbegeleider
T 06 - 48 11 49 02
“Wat mij betreft bent u elk moment van de dag van harte welkom.”
“Het is fijn om bij Groothuisbouw te werken. Elke dag weer. Daarom kost het mij ook geen moeite om vriendelijk te zijn. Dat gaat vanzelf. Wat mij betreft bent u elk moment van de dag van harte welkom.”
Yvonne Meijer
Receptie / Secretaresse
T 0527 - 624 370
“Wat mij betreft begint elk bezoek aan ons kantoor met een hartelijke ontvangst en een heerlijk kopje koffie of thee.”
“Als receptioniste/telefoniste ben je het gezicht van het bedrijf. Dat besef ik als geen ander. Wat mij betreft begint elk bezoek aan ons kantoor met een hartelijke ontvangst en een heerlijk kopje koffie of thee. Aan vriendelijkheid zal het mij nooit ontbreken. Daaraan draagt de onderlinge sfeer binnen ons team ook een steentje bij. Als u op zoek bent naar een woning is het meer dan de moeite waard om bij ons binnen te stappen. Aarzel niet en neem een keer de afslag Emmeloord op de A6. Ik schud u graag de hand.”
Sjanie Huiskes
Receptie / Facilitair
T 0527 - 624 370