Groothuisbouw
  • Groothuisbouw header-image 1
Terug naar vragen overzicht
Kan ik bij Groothuisbouw een Notariswoning laten bouwen?

U wilt graag een notariswoning bouwen en u bent benieuwd naar de mogelijkheden bij Groothuisbouw. Kunnen wij de moderne of klassieke notariswoning bouwen die u zoekt en wat is de prijs van zo’n woning? Wij geven u graag antwoord op deze veelvoorkomende vragen.

Notariswoning laten bouwen

Als u een notariswoning wilt laten bouwen bent u bij Groothuisbouw aan het juiste adres. Deze stijlvolle woning is namelijk een van onze meest gekozen woningtypen. Dat betekent dat onze bouwers jarenlange ervaring hebben met het bouwen van deze woning en dat u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Dat maakt een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw een hele slimme keuze! 

Het type GL3 notariswoning van Groothuisbouw is standaard uitgerust met:
● 4 slaapkamers
● Grote woonkamer
● Royale woonkeuken
● Zeer ruime hal met vide
● Veel authentieke details zoals zinken hemelwaterafvoeren, een fraaie voordeurpartij met hardstenen neuten (hardstenen sieromlijsting), Amsterdamse kozijnen met hanenkammen en sierlijsten op de goten en de 6 dakkapellen.

Wilt u een notariswoning laten bouwen door Groothuisbouw en eerst zelf de mogelijkheden bekijken? Ontwerp online uw eigen woningtype GL3 of kom langs om onze modelwoning notariswoning te bezichtigen!

Moderne notariswoning

Een Notariswoning of 'Pastoriewoning', is een woning die standaard gekenmerkt wordt door klassieke elementen en symmetrie. De uitstraling is echter niet vanzelfsprekend klassiek, veel mensen kiezen juist voor een moderne notariswoning in een strakke, eigentijdse uitvoering. U kunt zelf grote invloed uitoefenen op de uitstraling van uw woning en het zo klassiek of modern maken als u zelf wilt. Ga eens aan de slag met de online ontwerpmodule en ervaar zelf hoe u de ultieme moderne notariswoning kunt realiseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een witte, in plaats van rood-gemeleerde, gevelsteen. Ook aan de binnenzijde heeft de notariswoning een eigentijdse uitstraling: bij binnenkomst zorgt de imposante hal direct voor een gevoel van rust en ruimte. In combinatie met de royale woonkamer en woonkeuken is de Notariswoning voor veel mensen een heerlijk huis om in te wonen.

Prijs notariswoning

Als u een notariswoning wilt laten bouwen, bent u als vanzelfsprekend ook benieuwd naar de prijs van een notariswoning. Ook dit kunt u heel eenvoudig online bekijken. Met de prijsberekenmodule berekent u in een paar stappen wat uw ultieme notariswoning gaat kosten. U kunt daarbij eindeloos experimenteren met extra opties of alternatieven om de woning volledig uniek te maken. En het handige is dat u meteen de prijs van uw notariswoning kunt zien. 


notariswoning
Ook een notariswoning bouwen met Groothuisbouw?


Terug naar vragen overzicht