Terug naar overzicht 7 oktober 2021

Moderne nieuwkomer: de uitvoering 'Modern & Stijlvol'

Na de introductie van de 'Eigentijds & Strak' serie is er nóg een moderne nieuwkomer binnen ons assortiment: de uitvoering ‘Modern & Stijlvol’. Elementen uit deze uitvoering sluiten meer aan bij de categorie ‘schuurwoning’.

GL5 ‘Modern & Stijlvol'
Voor deze uitvoering heeft ons vertrouwde woningtype GL5 een compleet nieuw jasje gekregen. Binnen Groothuisbouw noemen we deze woning: woningtype GL5 in de uitvoering ‘Modern & Stijlvol’. Kenmerkend zijn de royale schuine overstekken aan de voor- en achterzijde van de woning en de steilere 53° kap. Deze kap geeft de woning nóg meer uitstraling en levert in de slaapkamers en op de vliering veel extra ruimte op, met optioneel de mogelijkheid van een vaste trap naar zolder.

GL6 ‘Modern & Stijlvol’
Ook voor woningtype GL6 is een compleet nieuwe uitstraling ontwikkeld die aansluit bij het type schuurwoning. Ook deze variant is voorzien van de kenmerkende schuine overstekken en een dakhelling van 53°.

Naast de standaard luxe uitrusting* wordt de woning in de uitvoering ‘Modern en Stijlvol’ onder andere voorzien van zinken hemelwaterafvoeren en gevelafdekkers en een prachtig gedetailleerd hoekraam afgewerkt met antra zink.

*Voor zowel de GL5 als de GL6 geldt dat in de uitvoering ‘Modern & Stijlvol’ de badkamer en het toilet casco worden opgeleverd.

Wilt u graag een woning bouwen met Groothuisbouw en spreekt de uitstraling van onze ‘Modern & Stijlvol’ uitvoeringen u aan? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op >

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Bezoek onze modelwoningen | Lees hier hoe dit veilig kan

Overweegt u een bezoek aan de modelwoningen en vraagt u zich af of deze wel open zijn in verband met het Coronavirus? Wij informeren u graag hoe wij daar mee omgaan. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent concreet dat de modelwoningen vooralsnog gewoon open zijn voor bezoek.