Terug naar overzicht 25 februari 2021

Bezoek onze modelwoningen op afspraak

Onze modelwoningen zijn weer open! Met ingang van zaterdag 6 maart 2021 is het mogelijk de modelwoningen te bezoeken op afspraak

Direct een afspraak maken

Wilt u de modelwoningen bezoeken? Dan kunt u hiervoor direct online een afspraak maken. Reserveren kan per tijdslot van 1 uur. In dit uur kunt u de modelwoningen bij ons kantoor bekijken (GL2, GL3, GL6) OF de modelwoningen in Emmelhage (GH1, GH2). Wilt u zowel de modelwoningen bij ons kantoor, als in Emmelhage bezichtigen? Dan moet u hiervoor dus 2 afzonderlijke tijdsloten van 1 uur reserveren. 

U kunt zowel door de weeks, als op zaterdag een bezoek plannen. Aan het begin van iedere nieuwe week wordt een nieuwe planning vrijgegeven, om te voorkomen dat de modelwoningen ver in het vooruit volgeboekt worden.  

  Afspraak maken bezoek modelwoningen >

Spelregels
Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven de modelwoningen te bezoeken én te zorgen dat dit op alle fronten veilig verloopt, hierbij alvast een aantal spelregels waar u rekening mee dient te houden:

 • Reserveren kan per tijdslot van 1 uur. Concreet betekent dit dat u in dit uur:

  A) De modelwoningen bij ons kantoor in Emmeloord kan bezichtigen (GL2, GL3, GL6): dat zijn 3 woningen > 20 minuten per woning > 10 minuten per verdieping.
  Adres: Titaniumweg 10, 8304 BR Emmeloord

  OF

  B) De modelwoningen in Emmelhage kan bezichtigen (GH1, GH2): dat zijn 2 woningen > 30 minuten per woning > hoogbouw, dus een extra verdiepingsvloer > 10 minuten per verdieping.
  Adres: Niels Bohrhage 5 en 9, 8302 WV Emmeloord

Wilt u zowel de modelwoningen bij ons kantoor, als in Emmelhage bezichtigen? Dan moet  u hiervoor dus 2 afzonderlijke tijdsloten van 1 uur reserveren. De reistijd van ons kantoor naar de modelwoningen in Emmelhage is ongeveer 15 minuten.

 • Het is niet mogelijk het gehele uur door te brengen in 1 modelwoning. De bezoektijd wordt evenredig verdeeld over de verschillende woningen.
 • Zorg dat u op tijd bent, maar ook niet te vroeg. U mag alleen op uw eigen tijdslot naar binnen,  bent u te vroeg, dan verzoeken wij u in de auto op de parkeerplaats te wachten.
 • Wie mogen mee? De reservering van een tijdslot is voor 1 stel (= 2 volwassenen) + kinderen tot 12 jaar.
 • Een mondkapje is verplicht.
 • Per modelwoning is 1 gastvrouw aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Dit klinkt allemaal heel streng en niet zo leuk en gezellig als dat wij graag zouden willen. Deze situatie is wat ons betreft dan ook verre van optimaal, maar op deze manier kunnen de modelwoningen wel weer open. Wij rekenen hierin op uw begrip en vragen u bovendien zich zo goed mogelijk te houden aan  de maatregelen en de instructies van onze gastvrouwen zodat uw bezoek voor iedereen fijn en bovenal veilig verloopt.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Winactie Groothuisbouw X BBQ Village

Bent u klaar voor een smaakvol 2023? En verrast u iedereen deze winter met uw grill skills? Win een The Bastard Urban Large én een workshop voor twee personen bij BBQ Village!

Bezoek onze modelwoningen | Winter 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de winterperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de kerstvakantie en feestdagen zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.

Bezoek onze modelwoningen | Zomer 2022

Wilt u de modelwoningen bezoeken in de zomerperiode? U bent zonder afspraak van harte welkom! In verband met de bouwvak zijn de openingstijden gewijzigd. Bekijk hier hier het volledige overzicht van alle aangepaste tijden.