Terug naar overzicht 25 februari 2021

Bezoek onze modelwoningen op afspraak

Onze modelwoningen zijn weer open! Met ingang van zaterdag 6 maart 2021 is het mogelijk de modelwoningen te bezoeken op afspraak

Direct een afspraak maken

Wilt u de modelwoningen bezoeken? Dan kunt u hiervoor direct online een afspraak maken. Reserveren kan per tijdslot van 1 uur. In dit uur kunt u de modelwoningen bij ons kantoor bekijken (GL2, GL3, GL6) OF de modelwoningen in Emmelhage (GH1, GH2). Wilt u zowel de modelwoningen bij ons kantoor, als in Emmelhage bezichtigen? Dan moet u hiervoor dus 2 afzonderlijke tijdsloten van 1 uur reserveren. 

U kunt zowel door de weeks, als op zaterdag een bezoek plannen. Aan het begin van iedere nieuwe week wordt een nieuwe planning vrijgegeven, om te voorkomen dat de modelwoningen ver in het vooruit volgeboekt worden.  

  Afspraak maken bezoek modelwoningen >

Spelregels
Om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven de modelwoningen te bezoeken én te zorgen dat dit op alle fronten veilig verloopt, hierbij alvast een aantal spelregels waar u rekening mee dient te houden:

Wilt u zowel de modelwoningen bij ons kantoor, als in Emmelhage bezichtigen? Dan moet  u hiervoor dus 2 afzonderlijke tijdsloten van 1 uur reserveren. De reistijd van ons kantoor naar de modelwoningen in Emmelhage is ongeveer 15 minuten.

Dit klinkt allemaal heel streng en niet zo leuk en gezellig als dat wij graag zouden willen. Deze situatie is wat ons betreft dan ook verre van optimaal, maar op deze manier kunnen de modelwoningen wel weer open. Wij rekenen hierin op uw begrip en vragen u bovendien zich zo goed mogelijk te houden aan  de maatregelen en de instructies van onze gastvrouwen zodat uw bezoek voor iedereen fijn en bovenal veilig verloopt.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Eigentijds & Strak: De nieuwe stadsvilla!

Strak vormgegeven woningen, donkere kozijnen en een combinatie van meerdere kleuren metselwerk. Dat zijn de trends die we op dit moment veel zien in Nederlandse nieuwbouwwijken. Onze Stadsvilla in de nieuwe uitvoering ‘Eigentijds & strak’ speelt perfect in op deze trends!
Wij houden u op de hoogte!