Terug naar overzicht 16 november 2021

Bezoek onze modelwoningen | Lees hier hoe dit veilig kan

Wilt u graag een gesprek met één van onze adviseurs of overweegt u een bezoek aan de modelwoningen en vraagt u zich af of deze wel open zijn in verband met het Coronavirus? Wij informeren u graag middels dit bericht hoe wij daar mee om gaan.

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent concreet dat:

De verkoopgesprekken vooralsnog blijven plaatsvinden. De opstellingen voor de gesprekken zijn wel zodanig aangepast dat er een afstand van minimaal 2 meter is tussen u en onze adviseurs en we hebben schermen op de tafels geplaatst. Daarnaast hebben we de ventilatiestand in de spreekkamers verhoogd en worden de tafels, deurklinken en andere zaken die worden aangeraakt extra gereinigd.

Blijft u liever thuis? Dat begrijpen wij maar al te goed! We kunnen uw bouwplannen daarom ook telefonisch of via videobellen met u bespreken. Het maakt alles wellicht iets minder persoonlijk dan u van ons gewend bent, maar op deze wijze bent u wel in de gelegenheid om door te gaan met uw bouwplannen. 

De modelwoningen zijn vooralsnog gewoon open voor bezoek. Wel willen wij u vragen rekening te houden met het volgende:

Coronatoegangsbewijs: in verband met het aantal bezoekers op zaterdag, vragen wij u om op deze dag bij het betreden van ons kantoor en de wintertuin een coronatoegangbewijs te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Voor het betreden van de modelwoningen is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Een mondkapje is verplicht bij alle 'verplaatsingen'. Dus bij het rondlopen in de modelwoningen en bij binnenkomst van ons kantoor en in de wintertuin. Neemt u plaats aan een van onze tafels voor een kop koffie? Dan mag uw mondkapje af.

1,5 meter is een veilige afstand. Wij verzoeken u dringend zich hier aan te houden, voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

Verder beroepen wij iedereen met klem op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid: heeft u klachten, zoals omschreven door het RIVM, blijf dan vooral thuis!

In alle andere gevallen bent u nog steeds meer dan van harte welkom voor een adviesgesprek of een bezoek aan onze modelwoningen in Emmeloord! De openingstijden zijn ongewijzigd.

Modelwoningen GH1 en GH2

Lees ook onze andere nieuwsberichten