Uw Droomhuis bouwen in Urk? Gaaf!

Laten we samen uw huis bouwen in Urk

Urk is altijd verbonden geweest met water. Hier zijn we groos op alle helden – bekend en onbekend – die dagelijks het water trotseren. De vrijheid en de risico’s die dit met zich meebrengt hebben van Urk een hechte gemeenschap gemaakt. ‘Mit eenkanger’ noemen we dat hier op Urk. De Zeeheldenwijk is het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van Urk. 

De prachtige nieuwe woonwijk geeft Urkers de kans om op het voormalige eiland te blijven wonen. Hier ken je je buurman en woon je dichtbij voorzieningen. De Zeeheldenwijk is geboren uit traditie, maar biedt de kwaliteit die je van een moderne woonwijk mag verwachten. Met de Zeeheldenwijk bouwen we een nieuwe thuishaven voor onze woningzoekenden.

GL1 - Kunststof topgevels

Woningtype GL1 heeft vrijwel alles wat onze andere woningtypen ook hebben, maar onderscheidt zich door de kleinere afmeting. Kiest u voor de uitvoering ‘kunststof topgevels’, dan worden zowel de topgevels als de topgevelkozijnen uitgevoerd in kunststof. Het is ook mogelijk om de topgevels te voorzien van wit of onbehandeld Red Cedar. De topgevelkozijnen worden dan uitgevoerd in hardhout.

GL1 - Notarisstijl

Woningtype GL1 heeft vrijwel alles wat onze andere woningtypen ook hebben, maar onderscheidt zich door de kleinere afmeting. Gebouwd met Amsterdamse kozijnen en zinken hemelwaterafvoeren is deze woning in de uitvoering ‘notarisstijl’ een charmante verschijning. De prachtige details geven de woning nog meer uitstraling.

Over Groothuisbouw

Wij bouwen huizen in heel Nederland, aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U kunt zelf het type woning kiezen en tot in de puntjes bepalen in welke uitvoering, kleurstelling of maatvoering uw huis wordt gebouwd. Gaat u een eigen huis bouwen met Groothuisbouw, dan bent u verzekerd van een perfecte timing en gestroomlijnd bouwproces.

Betalen bij oplevering

Betalen bij oplevering

Het is bijna niet te geloven, maar u hoeft de woning pas bij oplevering te betalen.

Lees verder
Modelwoningen

Modelwoningen

Bekijk de kwaliteit van onze zes modelwoningen en doe wooninspiratie op.

Lees verder
Contractueel vastgelegde opleverdatum

Contractueel vastgelegde opleverdatum

Wij kunnen de opleverdatum van uw woning 'zwart-op-wit' garanderen.

Lees verder
Traditioneel gebouwd

Traditioneel gebouwd

Wij bouwen op traditionele wijze met de voordelen van prefab. 

Lees verder
Een vaste prijs

Een vaste prijs

Wij werken met vaste contractprijzen.

Lees verder
Tien jaar garantie

Tien jaar garantie

Na oplevering staan wij nog 10 jaar met plezier voor u klaar.

Lees verder