Terug naar overzicht 15 juni 2017

Prijzen huis bouwen

De prijzen van een huis bouwen kunnen per bouwbedrijf en per woningtype verschillen. Kiest u voor Groothuisbouw, dan worden de prijzen voor het bouwen van een huis onder andere bepaald door het woningtype dat u wilt bouwen. Daarnaast spelen uw persoonlijke smaak en wensen een rol. Om de prijzen van een huis bouwen vooraf inzichtelijk te maken hebben we bij Groothuisbouw een handige prijsberekeningsmodule ontwikkeld.

Prijzen huis bouwen vooraf bekijken

Met behulp van onze online ontwerpmodule kunt u zelf uw huis ontwerpen en meteen zien welke prijzen er bij de verschillende woningtypen horen. Dit maak het mogelijk om uw eigen huis zó te ontwerpen dat uw woning precies past binnen uw budget. Zo komt u tijdens de bouw nooit voor financiële verrassingen te staan. Natuurlijk moet u nog wel rekening houden met de kosten van de kavel waarop u uw huis wilt bouwen.

Prijzen vrijstaand huis bouwen

Als u overweegt om zelf een vrijstaand huis te bouwen, wilt u graag weten met welke prijzen u rekening moet houden. Bij Groothuisbouw kunnen we daar eerlijk en kort over zijn: de prijzen voor het bouwen van een vrijstaand huis liggen doorgaans hoger dan de prijzen van een rijtjeswoning of 2-onder-1-kap woning. Dat neemt niet weg dat de prijzen van een vrijstaand huis bouwen bij Groothuisbouw alsnog erg aantrekkelijk zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en een optimaal gestroomlijnd proces kunnen we zeer luxe vrijstaande woningen bouwen voor scherpe prijzen. Benieuwd aan welke prijzen u zoal moet denken? Maak dan wederom gebruik van onze online ontwerpmodule, zo weet u precies wat de woning van uw dromen gaat kosten!

Prijzen van een huis bouwen per m3?

Als u op zoek gaat naar vakmensen om uw huis te bouwen, dan komt u vaak de prijzen per kubieke meter (m3) tegen. Het aantal m3 geeft de inhoud van de woning weer. Omdat de woningen van verschillende bouwbedrijven nooit exact even groot zijn, kunt u met de prijs per m3 goed vergelijken wat een huis bouwen gaat kosten bij verschillende aanbieders. In onze online ontwerpmodule hebben wij daarom ook de bouwkosten per m3 opgenomen. Gaat u een huis bouwen met Groothuisbouw, dan ziet u dus vooraf precies wat de prijzen per m3 zijn. Handig als u wilt vergelijken met andere bouwbedrijven en prettig om vooraf de kosten inzichtelijk te hebben.   

Zo duidelijk zijn we bij Groothuisbouw over de prijzen van uw huis:

      U weet vooraf wat uw droomwoning gaat kosten
      U kunt online uw huis ontwerpen en meteen de bijbehorende kosten bekijken
      U weet de exacte prijzen van uw woning per m3

Bereken zelf de prijzen van uw huis! >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.