Prijzen huis bouwen

Terug naar overzicht 15 juni 2017

Wat zijn de prijzen en hoe kunt u deze zelf berekenen?
De prijzen van een huis bouwen kunnen per bouwbedrijf en per woningtype verschillen. Kiest u voor Groothuisbouw, dan worden de prijzen voor het bouwen van een huis onder andere bepaald door het woningtype dat u wilt bouwen. Daarnaast spelen uw persoonlijke smaak en wensen een rol. Om de prijzen van een huis bouwen vooraf inzichtelijk te maken hebben we bij Groothuisbouw een handige prijsberekeningsmodule ontwikkeld…

Prijzen huis bouwen vooraf bekijken

Met behulp van onze online ontwerpmodule kunt u zelf uw huis ontwerpen en meteen zien welke prijzen er bij de verschillende woningtypen horen. Dit maak het mogelijk om uw eigen huis zó te ontwerpen dat uw woning precies past binnen uw budget. Zo komt u tijdens de bouw nooit voor financiële verrassingen te staan. Natuurlijk moet u nog wel rekening houden met de kosten van de kavel waarop u uw huis wilt bouwen.

Prijzen vrijstaand huis bouwen

Als u overweegt om zelf een vrijstaand huis te bouwen, wilt u graag weten met welke prijzen u rekening moet houden. Bij Groothuisbouw kunnen we daar eerlijk en kort over zijn: de prijzen voor het bouwen van een vrijstaand huis liggen doorgaans hoger dan de prijzen van een rijtjeswoning of 2-onder-1-kap woning. Dat neemt niet weg dat de prijzen van een vrijstaand huis bouwen bij Groothuisbouw alsnog erg aantrekkelijk zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring en een optimaal gestroomlijnd proces kunnen we zeer luxe vrijstaande woningen bouwen voor scherpe prijzen. Benieuwd aan welke prijzen u zoal moet denken? Maak dan wederom gebruik van onze online ontwerpmodule, zo weet u precies wat de woning van uw dromen gaat kosten!

Prijzen van een huis bouwen per m3?

Als u op zoek gaat naar vakmensen om uw huis te bouwen, dan komt u vaak de prijzen per kubieke meter (m3) tegen. Het aantal m3 geeft de inhoud van de woning weer. Omdat de woningen van verschillende bouwbedrijven nooit exact even groot zijn, kunt u met de prijs per m3 goed vergelijken wat een huis bouwen gaat kosten bij verschillende aanbieders. In onze online ontwerpmodule hebben wij daarom ook de bouwkosten per m3 opgenomen. Gaat u een huis bouwen met Groothuisbouw, dan ziet u dus vooraf precies wat de prijzen per m3 zijn. Handig als u wilt vergelijken met andere bouwbedrijven en prettig om vooraf de kosten inzichtelijk te hebben.   

Zo duidelijk zijn we bij Groothuisbouw over de prijzen van uw huis:

      U weet vooraf wat uw droomwoning gaat kosten
      U kunt online uw huis ontwerpen en meteen de bijbehorende kosten bekijken
      U weet de exacte prijzen van uw woning per m3

Bereken zelf de prijzen van uw huis! >

Contactformulier

Heeft een vraag over deze blog of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op:

Lees ook onze andere blogs

5x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vijf schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen! 

Deze nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande nieuwbouwwoningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze nieuwbouwwoningen er in het echt uitzien! 

Zó zag u een levensloopbestendige woning nog niet eerder!

Bij de term ‘levensloopbestendige woning’ denkt u waarschijnlijk niet meteen aan een luxe vrijstaande woning; speciaal voor u gebouwd en met de uitstraling van een moderne villa. Toch is dat wél wat u krijgt als u kiest voor een levensloopbestendige woning van Groothuisbouw. Hoe we dat doen? In deze blog leggen we het u graag uit!
Wij houden u op de hoogte!