Terug naar overzicht 17 januari 2019

Uw woning vooraf bezichtigen? Ontdek de open huizen van Groothuisbouw!

In tegenstelling tot een bestaande woning kunt u een nieuwbouwwoning vooraf niet bezichtigen. Logisch, denkt u misschien; want de woning is nog niet gebouwd. Maar zou het niet ideaal zijn als dit wel zou kunnen? Met de open huizen van Groothuisbouw maken wij dit mogelijk! Benieuwd hoe we dit doen? In deze blog leggen we het u graag uit.

Open huizen van Groothuisbouw: de beste indruk van de kwaliteit van onze woningen!

Bij Groothuisbouw hebben we ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van huizen. In die 25 jaar tijd er is niets veranderd aan onze grootste drijfveer: het zien van tevreden gezichten bij een oplevering! We hechten veel waarde aan klantwaardering en vinden het heel fijn om te merken dat onze opdrachtgevers enthousiast zijn over hun Groothuisbouw woning. Heeft u bouwplannen en wilt u graag eens met eigen ogen zien waarom onze opdrachtgevers zo tevreden zijn? Dan bieden wij u een unieke kans om binnen te kijken in een door ons gebouwde woning. Natuurlijk bieden onze modelwoningen in Emmeloord daar een uitstekende gelegenheid voor, maar we kunnen ons voorstellen dat u ook wel eens binnen wilt kijken een in een woning die we voor een van onze opdrachtgevers hebben gebouwd. Daarom bent u tijdens de open huizen van Groothuisbouw van harte welkom om een woning, specifiek gebouwd voor een opdrachtgever, te bezichtigen. U kunt de woning van top tot teen bekijken en zo de ruimte en sfeer rustig op u in laten werken. Uiteraard is er altijd een verkoopadviseur aanwezig om u te woord te staan en ook de opdrachtgever is meestal aanwezig. Mocht u vragen hebben over de woning en de mogelijkheden van Groothuisbouw dan kunnen zij u van alle informatie voorzien. Wilt u weten waar en wanneer er weer open huizen van Groothuisbouw gepland staan? Houd onze website in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief! 

We houden open huizen door heel Nederland

Omdat wij overal in Nederland woningen kunnen bouwen, kunt u op elke plek een Groothuisbouw woning tegenkomen; van Groningen tot Limburg en van de Randstad tot op de Veluwe. Omdat we ook open huizen door heel Nederland plannen, staat er vast ook regelmatig een open huis van Groothuisbouw bij ú in de buurt op de agenda! Informeer hier gerust eens naar bij een van onze adviseurs of check meteen de volgende open huis datum op onze website. Bent u nieuwsgierig naar een van onze woningtypen maar staat hiervan (nog) geen open huis in de agenda? Wellicht kunt u dan tóch rondkijken in die specifieke woning!

Bezoek ook onze modelwoningen in Emmeloord

We proberen zoveel mogelijk verschillende open huizen door heel Nederland te plannen, maar toch kan het voorkomen dat de woning die u graag wilt bezichtigen (nog) niet beschikbaar is. Dan bieden onze modelwoningen in Emmeloord uitkomst. Daar hebben we naast ons kantoor drie verschillende woningtypen gebouwd die u vrijblijvend kunt komen bezichtigen. In de nieuwbouwwijk Emmelhage staan nog eens twee woningen die wij ook speciaal gebouwd hebben voor bezichtigingen. Genoeg keuze dus, om een woning van Groothuisbouw in het echt te bekijken. Gaat u een huis bouwen en wilt u vooraf alvast binnen kijken? Groothuisbouw biedt u volop mogelijkheden!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.

“Je bouwt een band op met elkaar; dat werkt erg prettig”

Hoe je een succesvolle zakelijke samenwerking opbouwt én behoudt? Daar kunnen ze bij Raab Karcher in Vriezenveen over meepraten. Al dertig jaar leveren ze de bouwmaterialen aan Groothuisbouw. Hét geheim van dit succes volgens commercieel manager Menno Hoekstra? “Loyaal blijven en met elkaar meebewegen.” Tijd voor een mooi gesprek met hem én twee van zijn collega’s in Vriezenveen.