Terug naar overzicht 14 februari 2019

Deze woningen zijn gerealiseerd door Groothuisbouw!

Groothuisbouw bouwt vrijstaande woningen in vele soorten en maten. Bovendien zijn al onze woningtypen helemaal aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Lees in deze blog meer over onze mogelijkheden en ontdek meteen hoe onze woningen er in het echt uitzien!

Onze vrijstaande nieuwbouwwoningen zijn verschillend in uitvoering én uitstraling

Als u uw droomwoning laat bouwen dan is het belangrijk dat deze helemaal aan uw persoonlijke woonwensen voldoet. En omdat die woonwensen voor iedereen anders zijn, kunnen wij onze vrijstaande nieuwbouwwoningen op verschillende manieren uitvoeren. Om u een beter beeld te geven bij de verschillende woningtypen en mogelijkheden van Groothuisbouw geven wij hieronder een aantal voorbeelden van bestaande huizen die we bouwden voor onze opdrachtgevers.

Woningtype GL2

Groothuisbouw bouwt in de basis 14 verschillende woningtypen, die op hun beurt allemaal verschillend uitgevoerd kunnen worden. Zo is iedere woning die wij opleveren uniek. Eén van onze woningtypen is woningtype GL2. Ook bij dit woningtype kunt u kiezen verschillende uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om de woning uit te laten voeren met een gemetselde topgevel óf een kunststof topgevel. Op onderstaande foto’s ziet u voorbeelden van woningen met verschillende uitvoeringen. 

  


 

Naast de keuze uit de verschillende uitvoeringen van deze vrijstaande nieuwbouwwoningen, bepaalt u bij Groothuisbouw ook zelf welke gevelstenen, dakpannen, raamkozijnen én deuren uw woning moet krijgen. Zelfs het type deurbel kiest u zelf! En heeft u de buitenzijde van uw woning helemaal naar smaak uitgevoerd? Dan kunt u ook de binnenzijde van uw woning helemaal naar uw persoonlijke woonwensen inrichten. Zo bepaalt u naast de afmeting en indeling ook alle verwerkte opties voor de binnenzijde helemaal zelf. Op die manier creëert u uw eigen ideale woning die van binnen én buiten helemaal bij u past. Bent u benieuwd hoe úw ideale vrijstaande woning eruitziet? Ga voor een compleet overzicht van al onze woningtypen en de bijbehorende uitvoeringen, afmetingen en indelingen naar onze website. Hier kunt u heel eenvoudig uw eigen huis ontwerpen en meteen de bijbehorende prijs berekenen. Wilt u weten hoe dat werkt? Ook dit leggen wij u graag uit!

Bereken online meteen de prijs van onze nieuwbouwwoningen

Via de knop prijsberekenen op onze website komt u terecht in de online ontwerpmodule, waar u in 7 eenvoudige stappen uw complete nieuwbouwwoning zelf samen kunt stellen. U kiest eerst het woningtype dat het beste bij u past. Deze kunt u vervolgens helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Zo heeft ieder woningtype verschillende afmeting- en indelingsmogelijkheden en kunt u extra opties toevoegen zoals een aangebouwde berging, een dakkapel, serre of erker. Bij iedere stap in het programma verschijnt de bijbehorende prijs van onze nieuwbouwwoningen in beeld. Na afloop kunt u de prijsberekening en offerte van uw ideale woning direct downloaden. Bent u benieuwd welke opties nog meer tot de mogelijkheden horen of wilt u de prijs van onze nieuwbouwwoningen liever persoonlijk bespreken? Maak een afspraak op ons kantoor in Emmeloord; onze adviseurs helpen u graag om uw droomwoning te realiseren!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.