Terug naar overzicht 3 april 2019

4x Inspiratie voor een moderne villa

Droomt u al jaren van een moderne villa en doet u niets liever dan voorbeelden van villa’s bekijken? Dan mag u deze blog niet missen! Wij laten u vier schitterende voorbeelden van een moderne villa zien, waar u heerlijk bij kunt wegdromen. En het leuke is, spreekt een van voorbeelden u aan, dan heeft u meteen de mogelijkheid om uw eigen moderne villa online samen te stellen!

De moderne luxe villa

Droomt u van een moderne luxe villa? Dan is de moderne GH2 met schildkap de perfecte keuze voor u! Deze woning vormt het bewijs dat traditie en een eigentijds design prima hand in hand gaan. De moderne, stilistische elementen in combinatie met prachtige schildkap en verfijnde afwerking zorgen voor een moderne én luxe villa met een verbluffende uitstraling. Wat dacht u van deze variant met donkere gevelsteen in combinatie met wit keimwerk?   

Voorbeeld 1: Moderne luxe villa, type GH2.

De moderne villa met klassieke twist

Wilt u een moderne villa die van alle gemakken is voorzien, maar wel met een klassieke twist? Ook dan biedt Groothuisbouw diverse mogelijkheden! Wat dacht u van ons schitterende woningtype GH2 met klassieke schildkap en uitgebouwde entreepartij? Uitvoerbaar met diverse opties zoals een serre, dakkapel, veranda en/of luiken. Hierdoor kunt u zelf beïnvloeden of uw woning een moderner of juist iets klassieker karakter krijgt. Wat ons betreft is onderstaande uitvoering hét voorbeeld van een moderne villa met klassieke twist!

Voorbeeld 2: Moderne villa met klassieke twist, type GH2.

Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd

Krijgt u ook geen genoeg van al die schitterende moderne villa’s? Droom dan nog maar even verder bij deze twee moderne villa’s die door Groothuisbouw zijn gebouwd, 

Voorbeeld 3: Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd. 

Voorbeeld 4: Moderne villa door Groothuisbouw gebouwd.

Zelf een moderne villa bouwen?

Enthousiast geraakt door deze vier schitterende voorbeelden en heeft u plannen om zelf een moderne villa te bouwen? Kom eens langs in Emmeloord en kijk rustig rond in onze modelwoningen. Hier kunt u alle mogelijkheden bekijken en alvast inspiratie opdoen voor uw eigen droomvilla. Daarnaast staan onze adviseurs dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij alles waar u aan moet denken als u een moderne villa gaat bouwen. En last but not least: u kunt ook alvast online experimenteren met het woningontwerp. Ga naar onze ontwerpmodule en creëer stap voor stap de moderne villa die u wilt bouwen! Voordat u het weet zet u straks de eerste stap in uw eigen droomvilla!

Ontwerp uw villa en zie meteen hoeveel het gaat kosten!

Direct mijn droomvilla ontwerpen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.