Terug naar overzicht 11 oktober 2016

Eigen huis ontwerpen

Ontwerp uw eigen huis met onze ontwerpmodule!
Wilt u graag uw eigen huis ontwerpen, maar bezit u geen professionele ontwerpvaardigheden? Geen nood. Met onze ontwerpmodule kunt u online uw eigen huis ontwerpen in slechts een paar klikken. Zo wordt het plotseling heel eenvoudig om zelf uw woningontwerp te maken!

Online uw eigen huis ontwerpen 

Een eigen huis ontwerpen; het is voor velen een droom. Maar wat als u niet over de juiste vaardigheden beschikt de juiste om dit zelf te doen? Moet u dan een architect inhuren om uw droomwoning te ontwerpen? Groothuisbouw heeft een andere oplossing. Bij ons kunt u online een eigen huis ontwerpen met behulp van onze ontwerpmodule. Daarmee stelt u eenvoudig uw eigen droomhuis samen op basis van een aantal vaste basisontwerpen. Deze ontwerpen kunt u volledig ombouwen naar uw eigen wensen en persoonlijke voorkeuren. Aan het einde van het ontwerpproces ziet u een schitterende, persoonlijk samengestelde woning die helemaal naar uw wens is!

Eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw

Uw eigen huis ontwerpen met onze ontwerpmodule begint met het kiezen van uw woningtype. Daarbij heeft u keuze uit traditionele laagbouw, hoogbouw óf een speciaal ontworpen woning door architect Bertram Beerbaum. Als u de woning van uw keuze heeft geselecteerd kunt u verder met het ontwerpen van uw eigen woning. U kunt zelf uw huis samenstellen met verschillende soorten metselwerk, in diverse groottes en indelingen en met tal van mooie uitbreidingen zoals erkers, luxe dakkappellen of een garage. Het resultaat van uw ontwerp wordt meteen getoond in het overzicht. Na het doorlopen van alle ontwerpstappen weet u bovendien precies wat het bouwen van uw huis gaat kosten inclusief 21% BTW. Dat maakt een eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw niet alleen heel leuk, maar ook lekker transparant!

Klaar met uw eigen huis ontwerpen?

Bent u klaar met uw eigen huis ontwerpen? Dan bent u misschien wel klaar voor de volgende stap: uw eigen vrijstaande woning bouwen. Groothuisbouw kan niet wachten om het ontwerp van uw eigen woning om te zetten in een fysiek eindresultaat. En dat doen we op een prettige en meedenkende manier. Bij ons profiteert u namelijk van:

  • Betaling bij oplevering
  • Modelwoningen om te bezichtigen
  • Traditioneel gebouwde woningen
  • Volledige transparantie in mogelijkheden en kosten
  • Een scherpe, landelijk geldende prijs
  • Vastgelegde opleverdatum
  • Tevredenheidsgarantie
  • Eigen servicedienst
  • Topkwaliteit
  • Aantrekkelijke garantievoorwaarden


Het ontwerp van uw eigen huis is altijd gebaseerd op een van onze vaste woningtypen. Onze bouwvakkers en timmerlieden hebben ervaring met élk afzonderlijk woningtype, waardoor vrijwel foutloze bouw ontstaat. Hierdoor is het bouwen van uw huis een stuk minder kostbaar en tijdrovend. 

Wilt u ook uw eigen huis ontwerpen? Bouw uw huis ook online met onze ontwerpmodule of vraag vrijblijvend naar meer informatie!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Maak kennis met ons gloednieuwe woningtype: de twee-onder-een-kapwoning!

Er komen steeds meer nieuwbouwkavels vrij die specifiek bestemd zijn voor een twee-onder-een-kapwoning. Enerzijds om het woningtekort aan te pakken; zo maken we maximaal gebruik van de beschikbare bouwruimte in Nederland. Maar óók omdat een twee-onder-een-kapwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers. Benieuwd waarom? Ontdek het in deze blog. En lees meteen welke éxtra voordelen een twee-onder-een-kapwoning van Groothuisbouw heeft.

“We voelen ons echt een verlengstuk van Groothuisbouw”

Zo'n 42 jaar geleden had oprichter Dick Smit niet kunnen vermoeden dat hij als geboren Drentenaar ooit met zijn bedrijf in Kampen terecht zou komen. Van Groothuisbouw had hij in die beginjaren hoogstens een keer in de wandelgangen gehoord. Anno 2023 runnen zijn zoons Frans en Dirk met veel succes het transportbedrijf vanuit Kampen, dat in de tussentijd een heus ‘verlengstuk’ van Groothuisbouw is geworden. Hoe blikken zij terug op 30 jaar Groothuisbouw en wat is volgens hen de sleutel tot succes?

3 woninguitvoeringen die u niet mag missen!

Als u een huis wilt bouwen komen er heel wat keuzes op u af. Gaat u voor een vrijstaande woning of een halfvrijstaande woning? Wordt het hoogbouw of laagbouw? En nog belangrijker: welke uitvoering gaat u kiezen? Wij hebben de 3 populairste uitvoeringen voor u op een rij gezet. Wie weet zit ook úw favoriete uitvoering ertussen!