Terug naar overzicht 11 oktober 2016

Eigen huis ontwerpen

Ontwerp uw eigen huis met onze ontwerpmodule!
Wilt u graag uw eigen huis ontwerpen, maar bezit u geen professionele ontwerpvaardigheden? Geen nood. Met onze ontwerpmodule kunt u online uw eigen huis ontwerpen in slechts een paar klikken. Zo wordt het plotseling heel eenvoudig om zelf uw woningontwerp te maken!

Online uw eigen huis ontwerpen 

Een eigen huis ontwerpen; het is voor velen een droom. Maar wat als u niet over de juiste vaardigheden beschikt de juiste om dit zelf te doen? Moet u dan een architect inhuren om uw droomwoning te ontwerpen? Groothuisbouw heeft een andere oplossing. Bij ons kunt u online een eigen huis ontwerpen met behulp van onze ontwerpmodule. Daarmee stelt u eenvoudig uw eigen droomhuis samen op basis van een aantal vaste basisontwerpen. Deze ontwerpen kunt u volledig ombouwen naar uw eigen wensen en persoonlijke voorkeuren. Aan het einde van het ontwerpproces ziet u een schitterende, persoonlijk samengestelde woning die helemaal naar uw wens is!

Eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw

Uw eigen huis ontwerpen met onze ontwerpmodule begint met het kiezen van uw woningtype. Daarbij heeft u keuze uit traditionele laagbouw, hoogbouw óf een speciaal ontworpen woning door architect Bertram Beerbaum. Als u de woning van uw keuze heeft geselecteerd kunt u verder met het ontwerpen van uw eigen woning. U kunt zelf uw huis samenstellen met verschillende soorten metselwerk, in diverse groottes en indelingen en met tal van mooie uitbreidingen zoals erkers, luxe dakkappellen of een garage. Het resultaat van uw ontwerp wordt meteen getoond in het overzicht. Na het doorlopen van alle ontwerpstappen weet u bovendien precies wat het bouwen van uw huis gaat kosten inclusief 21% BTW. Dat maakt een eigen huis ontwerpen bij Groothuisbouw niet alleen heel leuk, maar ook lekker transparant!

Klaar met uw eigen huis ontwerpen?

Bent u klaar met uw eigen huis ontwerpen? Dan bent u misschien wel klaar voor de volgende stap: uw eigen vrijstaande woning bouwen. Groothuisbouw kan niet wachten om het ontwerp van uw eigen woning om te zetten in een fysiek eindresultaat. En dat doen we op een prettige en meedenkende manier. Bij ons profiteert u namelijk van:

  • Betaling bij oplevering
  • Modelwoningen om te bezichtigen
  • Traditioneel gebouwde woningen
  • Volledige transparantie in mogelijkheden en kosten
  • Een scherpe, landelijk geldende prijs
  • Vastgelegde opleverdatum
  • Tevredenheidsgarantie
  • Eigen servicedienst
  • Topkwaliteit
  • Aantrekkelijke garantievoorwaarden


Het ontwerp van uw eigen huis is altijd gebaseerd op een van onze vaste woningtypen. Onze bouwvakkers en timmerlieden hebben ervaring met élk afzonderlijk woningtype, waardoor vrijwel foutloze bouw ontstaat. Hierdoor is het bouwen van uw huis een stuk minder kostbaar en tijdrovend. 

Wilt u ook uw eigen huis ontwerpen? Bouw uw huis ook online met onze ontwerpmodule of vraag vrijblijvend naar meer informatie!

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

“Ik zie onze samenwerking als een goed huwelijk.”

Raak je met Norbert Kuipers van Hebo Kozijnen in gesprek over Groothuisbouw dan wordt al snel duidelijk dat hij bijna verweven is met het bedrijf. En dat is niet zo vreemd, want hij deelde een belangrijke basis met oprichter Frans Groothuis: ze groeiden op in Tukkerland, kwamen beide uit échte bouwfamilies en werden ‘samen groot’…

Dit is waarom een schuurwoning steeds populairder wordt onder huizenbouwers!

Tijdloos, karakteristiek en modern; het zijn typische kenmerken van een schuurwoning. Dit woningtype wordt steeds populairder onder huizenbouwers. Maar wat maakt een schuurwoning nu echt een schuurwoning? En waarom vallen veel mensen voor de charme van dit woningtype? Lees alles over deze woning én ontdek hoe u vandaag al van start kunt met de realisatie van uw eigen schuurwoning met Groothuisbouw!

Hoe kies ik de juiste indeling voor mijn woning?

Een van de leukste dingen aan het bouwen van een nieuwe woning? Dat u heel veel zelf kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van uw nieuwbouwhuis. Maar wat is er allemaal mogelijk en waar moet u op letten bij het kiezen van de ideale indeling? Onze verkoopadviseur Katy geeft antwoord op de meest gestelde vragen over de indeling van een nieuwe woning.