Terug naar overzicht 12 december 2017

4 tips bij het vinden van het juiste bouwbedrijf

Bouwbedrijf zoeken? Met deze tips vindt u de juiste partner!
Als u van plan bent om een woning te laten bouwen is een van de eerste stappen vaak het zoeken naar een geschikt bouwbedrijf. Natuurlijk wilt u die zoektocht zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren. Maar waar moet u precies op letten bij het vinden van een betrouwbaar bouwbedrijf? Wij geven u graag een viertal handige tips.

1. Kies een bouwbedrijf op basis van uw woonwensen

Weet u nog niet welk soort woning u wilt laten bouwen? Kom u dan oriënteren bij Groothuisbouw in Emmeloord. Groothuisbouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van vrijstaande woningen in diverse uitvoeringen en stijlen. Bij ons kantoor in Emmeloord hebben wij 6 modelwoningen gebouwd, die u 6 dagen per week zonder afspraak kunt bezoeken. Zo krijgt u een perfecte indruk van de sfeer en kwaliteit van de woningen die wij bouwen. Bent u gecharmeerd van onze modelwoningen, maar wilt u toch nog iets aanpassen? Dat kan! Onze woningtypen kunnen wat betreft uitstraling, afmeting, indeling en afwerking volledig worden aangepast aan uw wensen. 

2. Houd bij de keuze voor een bouwbedrijf rekening met uw budget

In de zoektocht naar een geschikt bouwbedrijf is het belangrijk dat u een goed beeld heeft van uw financiële mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of het door u gekozen bouwbedrijf uw droomwoning binnen uw budget kan realiseren. Omdat u niet voor vervelende verrassingen wilt komen te staan, is het van groot belang dat ook het bouwbedrijf transparant is over de kosten van een huis bouwen. Bij Groothuisbouw hebben we hiervoor een online prijsberekenmodule ontworpen. Op onze website kunt u zelf in 7 stappen de prijs van uw droomwoning berekenen. Zo kunt u precies zien wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en weet u vooraf volledig waar u aan toe bent. Wel zo fijn! 

3. Zoek ook buiten uw eigen regio naar een bouwbedrijf

Als u een bouwbedrijf zoekt, is het logisch dat u in eerste instantie naar bedrijven bij u in de buurt kijkt. Woont u bijvoorbeeld in Groningen, dan zoekt u al gauw naar een bouwbedrijf in noord Nederland. Maar het is de moeite waard om ook eens buiten uw eigen omgeving te zoeken. Want wist u dat een bedrijf als Groothuisbouw vrijstaande woningen bouwt door heel Nederland? Dus ook als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in midden Nederland of zuid Nederland zijn wij de juiste partij om uw woning te bouwen.  

4. Informeer naar de ervaring van anderen met het bouwbedrijf

In het proces van een woning bouwen komt er veel op u af. Om geen overhaaste beslissingen te nemen is het erg belangrijk om u vooraf goed te laten voorlichten. Heeft u een bouwbedrijf op het oog? Vraag dan eens naar ervaringen van anderen. Bij Groothuisbouw is dat heel eenvoudig. Via Klantenvertellen.nl kunnen opdrachtgevers na de oplevering van hun woning een enquête invullen over hun woning en het bouwen met Groothuisbouw. Bent u benieuwd waarom 95% van onze klanten ons aanbeveelt? Bekijk op Klantenvertellen.nl de beoordelingen van opdrachtgevers die u voorgingen.
 
Benieuwd of wij uw bouwbedrijf zijn?
                                    

Bezoek onze modelwoningen >

Contactformulier

Beveiligd met reCAPTCHA • PrivacyVoorwaarden

Lees ook onze andere blogs

Langer, breder, hoger: kies zelf hoe groot uw woning wordt!

Heeft u al geëxperimenteerd met onze prijsberekenmodule? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende basisafmetingen en woningindelingen voorbij zien komen. We bieden echter nog veel meer opties binnen onze werkwijze. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dat leest u hier!

Groots wonen op een compacte kavel: zo kan het!

Royaal vrijstaand wonen op een compacte kavel? Wij maken het mogelijk! Maak kennis met ons nieuwste woningtype: de GL1.1. Deze nieuwe woning speelt in op de actualiteit: bouwkavels zijn schaars en grond wordt steeds duurder. Wij denken met u mee en realiseren uw nieuwe woning door efficiënt en flexibel gebruik te maken van de ruimte.